Telian uudet tarjoukset: puhelinliittymät ja mobiililaajakaistat

Telia on kehittynyt perinteisestä teleoperaattorista monipuoliseksi media- ja teknologiayritykseksi, joka tarjoaa laajan valikoiman liittymiä. Telian liittymät vastaavat erilaisten asiakkaiden tarpeisiin, ja valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Liittymän ostajalle 50€ etuseteli Telian laiteostoksiin kaupan päälle!

Puhelinliittymien tarjoukset 24.5.-10.6.

Rajaton 4G 200M 27,99 €/kk – 12 kk määräaikainen
Rajaton 5G 300M 29,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Rajaton 5G 600M 32,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Kaupan päälle kaikkiin näihin liittymiin: 50 € etuseteli Telian laiteostoksiin

Helppo ostaminen verkkokaupasta

Telian verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja sujuvaa. Telia panostaa verkkokauppansa kehittämiseen ja tarjoaa suositut liittymät kilpailukykyisin hinnoin. Asiakkaat voivat tilata liittymät suoraan verkosta ja saada SIM-kortin kotiin 1-2 arkipäivän kuluessa. Operaattorin vaihto Telian kautta on vaivatonta, ja siirto kestää noin viikon.

Yhteys-liittymät

Telian Yhteys-liittymät tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Kaikissa liittymissä on rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa. Asiakkaat voivat valita, haluavatko he rajattomat puhelut ja viestit vai maksaa käytön mukaan. Telian verkko kattaa laajasti Pohjolan ja Baltian maat, ja Suomessa 4G-verkko kattaa lähes kaikki asukkaat.

Rajaton netti ja 5G

Kaikilla Telian liittymillä voi käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Rajaton-liittymillä netin käyttö on rajatonta myös Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi 5G-verkko laajenee nopeasti, ja keväällä 2022 5G-nopeuksia voi käyttää jo 160 kaupungissa Suomessa sekä yli 40 maassa maailmalla.

Mobiililaajakaistat huikeaan etuhintaan!

Yhteys Mukaan Kotimaa 50M 9,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 18,99 €/kk
Yhteys Mukaan keskittäjälle 200M 14,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 21,99 €/kk 

Tarjous on voimassa 10.6.2024 saakka!

EU-käyttö

Kaikkiin Telian liittymiin sisältyy EU-käyttö ilman lisäkustannuksia. Asiakkaat voivat käyttää liittymäänsä EU- ja ETA-maissa samaan hintaan kuin kotimaassa, joten yllätyslaskuja ei tule.

Yhteydet ja sisällöt

Telian toiminnan ytimessä ovat sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet. Telia investoi jatkuvasti verkkojensa kehittämiseen, jotta asiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa, kuten 5G:tä ja esineiden internetiä. Tämä takaa, että yhteydet pysyvät ajan tasalla teknologian kehityksen mukana.

Viihdetarjonta

Telia tarjoaa asiakkailleen kattavan viihdetarjonnan, joka sisältää huippu-urheilua Liigasta formuloihin, suosittuja viihdeohjelmia ja ajankohtaisia uutisia. Telia panostaa digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen, jotta sisällöt ovat helposti saatavilla ja asiakkaiden arki sujuvampaa.

Listaus Telian liittymätarjonnasta

  • Telia Yhteys 4G: Rajaton netti, valinnaiset puhelut ja viestit
  • Telia Yhteys 5G: Huippunopea 5G-netti, rajattomat puhelut ja viestit
  • Telia EU Yhteys: Käyttö EU- ja ETA-maissa ilman lisäkustannuksia
  • Telia Rajaton: Rajaton netti ja viestit Pohjolassa ja Baltiassa

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa