TERRORDROME: REIGN OF THE LEGENDS julkaistaan ensimmäistä kertaa varhaisjulkaisuna EPIC-kaupassa ja tarjoaa Cross-Playn

Forthright Entertainment ja Huracan Studio ovat innoissaan ilmoittaessaan, että suosittu kauhu-taistelupeli on nyt saatavilla EPIC-kaupassa ja se sisältää ristiinpelin STEAM-pelaajien kanssa.

Taustaa pelistä

Knoxville, Tennessee, Yhdysvallat – Forthright Entertainment & Huracan Studio ovat työskennelleet pitkään TERRORDROME: REIGN OF THE LEGENDS -pelin parissa, joka on taistelupeli, jossa hahmot kauhukirjallisuudesta, urbaaneista legendoista, kryptozoologiasta ja mytologiasta kohtaavat modernissa maailmassa. Peli on hengellinen jatkaja ’TERRORDROME: RISE OF THE BOOGEYMAN’ -pelille ja on tällä hetkellä varhaisjulkaisussa STEAMissa, täysi julkaisu on suunniteltu joulukuulle 2023.

Pelin maailma

Astupa TERRORDROMEn maailmaan, jossa villeimmät urbaanit legendat ja synkimmät salaliitot ovat koko ajan ohjanneet ihmiskunnan kohtaloa, piilossa suoraan näkyvissä. Löydä maailma, jota hallitsevat korkea-arvoiset vampyyrit, ja todista lopullinen taistelu kuuluisan vampyyrinmetsästäjä-suvun, Alex Van Helsingin, viimeisen jälkeläisen ja Draculan välillä. Matkallaan Van Helsing kohtaa uusia liittolaisia ja vihollisia, pelattaviin hahmoihin lukeutuvat Frankensteinin hirviö, Sasquatch, Neverman, Bloody Mary, T.H.I.S, Mr Hyde ja monet muut.

Pelin ominaisuudet ja yhteisö

TERRORDROME tarjoaa vankat ja luovat taistelumekaniikat, aloittelijaystävälliset yhdistelmäjärjestelmät ja ainutlaatuiset taisteluareenat. Siitä lähtien kun peli julkaistiin varhaisjulkaisuna, se on kerännyt intohimoisen fanikunnan, tarjoten kauhun ystäville jotain erilaista – mahdollisuuden yhdistää rakkaus kauhuun ja pelaamiseen.

Omistajan kommentit

“Terrordrome: Reign of the Legends on erittäin hauska ja todellinen rakkauskirje kauhugenrelle. Varhaisjulkaisusta lähtien olemme rakentaneet intohimoisen pelaajayhteisön Steamin kautta, joka auttaa studiota muovaamaan peliä tulevaisuutta varten. Nyt kun se on saatavilla EPIC-kaupassa ristiinpelillä, voimme jatkaa tämän yhteisön tukemista tulevaisuuden kehityksessä tässä uskomattoman hauskassa taistelupelissä, joka tarjoaa jotain erilaista kilpailevassa taistelupeligenressä,” sanoo Ryan Waller, Forthright Entertainmentin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Ominaisuudet:

  • Yksinpelin arcade-tila.
  • Verkossa PVP – Ristiinpeli Steamilla.
  • Jaettu split screen PVP.
  • Osittainen ohjaintuki.
  • Etäpeli yhdessä.
  • 11 pelattavaa hahmoa

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa