The Crew 2 -ajopelissä ajetaan hurjassa lumimyräkässä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft vie The Crew 2 -ajopelin virtuaalikuljettajat talvikeleihin.

Seitsemännen pelikauden toinen osa, Blizzard Rush, on ilmainen päivitys The Crew 2 -peliin. Se on nyt käynnissä kaikilla eri pelialustoilla. Pelin sisäinen Motorflix-viihdeyritys on haastanut virtuaalikuljettajat koko maan kattavaan laittomaan ajokisaan. Vaaralliseksi kilpailun tekevät sen hurjat ajokelit ja vaarat, kuten näkökykyä ja ohjaamista häiritsevä lumimyrsky.

Päivityksen myötä ajettavaksi tulee viisi uutta hyperautotapahtumaa. Näissä kaikissa kisaava pelaaja saa käyttöönsä upean BMW M8 Coupé No Rules -urheiluauton. Samalla seitsemännen pelikauden mukana avautuu 50-portainen Motorpass-tasojärjestelmä. Se sisältää suoritusten myötä avattavia palkintoja sekä ilmaisversiona että premium-luokassa. Näitä ovat muun muassa autot, kuten Bugatti EB110 Super Sport Anodized Edition (Hypercar), Dodge SRT Charger Lab Edition (Street Race), Saleen S1 Icebreaker Edition (Street Race) sekä lukemattomat eri koriste-esineet, hahmoasut, valuuttapaketit, ja monet muut pienemmät palkinnot.

Samalla tulee ostettavaksi aiempien Motorpass-saavutusten autoja. Näitä ovat heti ostettavissa olevat BMW M8 Competition Coupe Interception Unit (Street Race), Chevrolet Camaro Z/28 RS Enforcer Unit (Hypercar) ja RAM 1500 Rebel TRX Concept Enforcer Unit (Rally Raid). Lisäksi 1. maaliskuuta valikoima täydentyy Street Race -kelpoisella Mitsubishi 3000 GT VR4 Interception Unit -autolla.

Uusia ostettavia automalleja ovat Porsche 928 S4 (Street Race) ja 25. tammikuuta lisättävä McLaren 765LT (Hypercar). Lisäksi Blizzard Rush -pelilaajennus tuo mukanaan kymmenittäin erilaisia kosmeettisia lisäyksiä, kuten uusia rengasvaihtoehtoja, autovalaistuksia, värikaasuja ja muuta. Lisäosa on viimeistelty tuoreilla LIVE Summit -kisoilla, jotka tarjoavat viikoittaisia kisakokemuksia kilpailunjanoisille pelaajille.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

https://www.ubisoft.com/sv-se/game/the-crew/the-crew-2

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”The Crew 2 -ajopelissä ajetaan hurjassa lumimyräkässä”

Vastaa