The Crew Motorfest -ajopelin neljännellä kaudella keulitaan kustomoiduilla autoilla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo suositun ajopelin avoimeen pelimaailmaan matalat lowriderit, donkit ja muita kustomoituja kaaroja.

Autojen tuunaus, kustomointi, räätälöinti ja hienosäätö on taitoa ja ymmärrystä vaativaa hommaa. Osaavissa käsissä vähemmän erikoisestakin kisarassista saa upean kilpurin tai ainakin esittelyyn kelpaavan kaaran. Kustomointi on myös pääosassa The Crew Motorfestin neljännellä pelikaudella, jossa tutustutaan upeasti tuunattuihin kilpa-autoihin ja näillä tehtäviin temppuihin. Tuttuun tapaan uusi pelikausi sisältää myös uusia autoja ja lisää kisoja.

Kauden ensimmäisen kuukauden aikana viikkoteemoina ovat muun muassa Lowrider Custom- ja Drag & Donk Custom -autot, jotka taatusti kääntävät katseita. Tämän aiheen ympärillä otetaan myös mittaa eri autojen ominaisuuksista, niin ajaen kuin temppuillenkin. Kenen auto keulii eniten ja kuka kurvaa koleimmin? Vain kisoihin osallistumalla siitä voidaan ottaa selvää.

Elokuussa pelikaudella nähdään restomod-teemoja, kuten Lasting Legacy ja RingBrothers Makeover, joiden parissa keskitytään autojen palauttamiseen niin sanottuun tehdaskuntoon alkuperäisosia käyttäen. Nämä ovat kuin siirtymiä aikaan, kun nämä autot olivat uusia ja loivat aikansa trendejä. Lisäksi teemoina on kuratoitu valikoima BMW-mallien parissa puuhaamista ja RingBrothers Dodge CHARGER Tusk -komistus, joka voitti vuoden 2023 SEMA-näyttelyn.

Syyskuussa siirrytään toisenlaisen tuunauksen pariin, kun Yiannimize- ja Creators Mastery Works -teemat alkavat. Silloin keskitytään renkaiden ja vaihteistojen sijasta teippauksiin ja muihin tuunauksiin, myös omia luomuksia loihtien. Tästä onkin hyvä aika siirtyä lokakuiseen ajamiseen, jolloin vuorossa on japanilaisen autokulttuurin helmiä: Japanese Custom Vol. 2 ja Spooktacular. Nämä ovat kuin vastakohtia amerikkalaiselle kustomoinnille ja kisaamiselle, kun mukana ovat driftauskisat ja japanilaistyyliset tuunaukset.

Teemaviikkojen lisäksi joka kuukausi on tarjolla uusia erikoisautoja, kuten heinäkuinen Chevrolet IMPALA LowRider Red Duchess Edition (1967), elokuun Dodge CHALLENGER R/T Riff Edition (1970), syyskuussa mukaan kurvaava Porsche Cayenne Turbo GT Basalt Edition (2022) ja kauden päättävä lokakuun lisäys, Mazda RX-3 Raigyo Edition (1972). Autovalikoimat ovatkin linjassa itse teemaviikkojen kanssa.

Teemojen ympärillä on myös erilaisia kisahaasteita, joista palkitaan uusilla autoilla. Myös erilaiset erikoishaasteet ja muut pienemmät lisäykset tuovat kiehtovia lisäyksiä jo entuudestaan kattavaan pelimaailmaan.

The Crew Motorfest on suositun ajopelisarjan uusin, monipuolisin ja kattavin kokemus. Se vie pelaajan Havaijin saariryhmään kuuluvalle O’ahu-saarelle, jota pelaaja pääsee tutkimaan peräti 600 eri ajoneuvon voimin. Pelissä on autoilun ja autojen ohella kyse myös ihmisistä. Pelin tekemiseen ovatkin osallistuneet monenlaiset autokulttuurin harrastajat aina tuunaajista ja ammattilaiskuljettajista erilaisiin sisällöntuottajiin.

The Crew Motorfest on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Pelin kotisivut: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/the-crew/motorfest

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa