The Crew Motorfest -ajopelissä juhlitaan marraskuussa eurooppalaisia automerkkejä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo uutta sisältöä avoimen maailman The Crew Motorfest -ajopeliin.

Suomessa marraskuu voi olla harmaa, sateinen ja kolea, mutta Havaijin kauniiseen saaristoon sijoittuvassa The Crew Motorfest -ajopelissä voidaan nauttia aurinkoisista maisemista ja avokattoisista urheiluautoista. Mikäpä olisikaan parempi tapa paeta arjen ankeutta kuin hypätä upean urheiluauton rattiin ja nauttia samalla upeista virtuaalimaisemista.

Pelin marraskuisessa päivityksessä juhlistetaan eurooppalaista autosuunnittelua ja insinööritaitoa. Päivityksen mukana peliin tulevat saksalaiset vauhdikkaat pirssit, kuten Mercedes Benzin, Audin ja Porschen kaltaiset ikoniset merkit. Tämän kuun autolisäyksiä ovat muun muassa Audi R8 Spyder (2021) -katuauto ja Porsche 918 Spyder -hyperauto. Lisäksi custom bundle -päivitys sisältää 1964-vuosimaliln Porsche 911 -katuauton sekä kosmeettisia lisäyksiä, kuten keltasavun, keltaiset Bushimura-renkaat ja mustansävyiset himmennykset laseihin.

Pelin live summit -kisoissa ajetaan Best of Flashback -teemalla 1.-7. marraskuuta. Sen pääpalkintona on retromainen Mazda RX-7 Turb Outline Edition. Samalla kisateemalla keräiltäviä autoja ovat 1949 vuoden Cadillac Coupe Deville Marco’s Cab- ja Ferrari 812 Superfast -mallit.

Myös muita uusia autopaketteja on saatavilla, joten valikoimaa löytyy myös japanilaisista ja amerikkalaisista kisa-autoista.

The Crew Motorfest on nyt saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Ubisoft
Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa