The Division 2 -toimintapelin tarina laajenee entisestään ja tarjoaa entistä vaikeampia haasteita

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa suositun Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin eeppistä tarinaa viidennen pelivuoden toisella osalla.

Division-agenttien tarina entisessä pääkaupungissa Washington D.C.:ssä haarautuu moneen suuntaan, kun tehtävien kirjo kattaa kadonneiden ihmisten etsintää, The Castle -tukikohdan uudisrakentamista ja pahamaineisten kohteiden metsästystä. Viidennen pelivuoden toinen kausi, Puppeteers, tarjoaa sekä uusia varusteita ja asusteita kerättäväksi että tuo mukanaan pelihistorian haastavimmat tehtäväkokonaisuudet.

Ensimmäisessä The Division -pelissä nähdyt Incursion-tehtävät edustavat kaikkein kokeneimmille ja osaavimmille pelaajille tarkoitettua loppupään haastekokonaisuuksia. Nyt Incursion-tehtävät nähdään ensimmäistä kertaa myös The Division 2 -pelissä ja näistä ensimmäinen on Paradise Lost. Se sijoittuu Mereth Estaten alueelle, jonka Cleaners-jengi on ottanut haltuunsa. Mikä pahinta, paikka on liekeissä.

Raid-tehtävien tapaan tämä Incursion-tehtävä on enintään neljän pelaajan tiimille, jolta odotetaan keskinäistä strategiaa ja kommunikointia tehtävän läpäistäkseen. Huomiota tulee kiinnittää myös hahmokohtaisiin varusteisiin, sillä huonolla valmistelulla Incursion-tehtävä loppuu ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Palkinnoksi suorituksesta pelaajat ansaitsevat exotic-luokitustason esineen monista vaihtoehdoista. Nämä erikoispalkinnot ovat saatavilla vain Paradise Lost -tehtävästä.

Lisäksi viidennen pelivuoden toinen kausi sisältää uuden ilmaisen pass track -palkintoväylän, josta pelaajat saavat saavutusten ja etenemisen mukaan erilaisia palkintoja. Näitä ovat muun muassa exotic-tason rintapanssari ja ase sekä valikoima tavallisempia varusteita. Pass track -väylän premium-puoli tarjoaa harvinaisempia varusteita ja kosmeettisia lisäyksiä, jotka eivät sisälly perustason palkintoväylään.

Lisäksi uuteen pelikauteen sisältyy kaksi varustetapahtumaa, jotka sisältävät valikoiman kosmeettisia lisäyksiä agenttihahmoille. Näistä ensimmäinen, Nexus, alkaa 17. lokakuuta ja sisältää neonteemaisia varustepäivityksiä. Lähempänä joulua on luvassa talviteemainen tapahtuma, jossa on luvassa asianmukaisia varustepäivityksiä.

Puppeteers-pelikauden uudet tehtävät vaativat toimiakseen sekä peruspelin että Warlords of New York -lisäosan omistamisen.

Paradise Lost -erikoistehtävän esittelyvideo:

Lisätietoja www.ubisoft.com/en-gb/game/the-division/the-division-2

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin. Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- , Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia-, Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Ubisoft
Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”The Division 2 -toimintapelin tarina laajenee entisestään ja tarjoaa entistä vaikeampia haasteita”

Vastaa