The Division 2 -toimintapelin viides pelivuosi alkaa tänään uudella tarinalinjalla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa suosittua verkkopeliä varuste- ja tapahtumapäivityksillä sekä peliteknisillä uudistuksilla.

Kausitarinan jahtitehtävä eroaa hienoisesti aiempien pelikausien vastaavista. Tällä kertaa pelaajan pitää koluta läpi neljä eri tapahtumapaikkaa kadonneen agentin jäljittämiseksi. Tarinallisesti tehtävä jatkuu Reign of Fire -tapahtumasta, jossa Black Tusk hyökkäsi Valkoiseen taloon. Kun tämän jälkeen agentti Kelso matkusti New Yorkiin tarkistamaan Haven-tukikohdan tilannetta, hänen jälkensä vaikuttavat kadonneen tyystin. Uusien Manhunt-tehtävien myötä pelaaja pääsee selvittämään Kelson jälkiä sekä motiivia ja liittolaisuuksia. Onko kaikki sittenkään, kuten aiemmin annettiin ymmärtää?

Vanguard-kautena tunnettu viidennen pelivuoden ensimmäinen vaihe sisältää myös kaksi Apparel-tapahtumaa. Näistä Veiled Tactics tuo pelaajille ainutlaatuisen naamiopuvun sekä valikoiman muita tarvikkeita ja asusteita. Last Resort -tapahtuma on paluu toisen pelivuoden kolmanteen kauteen, jonka myötä saataville tulee erilaisten vihollisryhmittymien varusteita ja asuja.

Vanguard-kausipassin ilmaisvalikoima sisältää muun muassa uuden varustepaketin, eksoottisen varustetason hansikkaat ja pistoolin sekä valikoiman lisävarusteita ja aseita. Kausipassin maksullinen premium-valikoima tarjoaa näiden lisäksi yhdeksän uutta asepinnoitetta, kymmenen varusteväriä, kaksi hahmo-emotea, kaksi kosmeettista asuvaihtoehtoa ja uuden naamion. Pelin kauppapaikkaan lisätään myös kauden aikana uusia kosmeettisia tarvike- ja vaatevaihtoehtoja. Varuste- ja tehtävälaajennusten lisäksi uudella kaudella peliin lisätään Project Resolve -päivitys, joka parantaa pelin toimivuutta ja korjaa ohjelmistovirheitä. Kaikkiaan erilaisia korjauksia on mukana yli 2 000. Ne vaikuttavat muun muassa verkkopelin sujuvuuteen ja vakauteen sekä vähentävät pelin odottamattomia sammumisia. Päivitys tasapainottaa myös pelin PvP-puolta ja tarjoaa paremmat vaihtoehdot pelissä olevien tarvikkeiden kanssa pakertamiseen. Mukana on myös yleisiä pelillisiä tasapainotuksia, jotka kohentavat pelimukavuutta monella eri alueella.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin. Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- , Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia-, Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja: Tom Clancy’s The Division 2 – Xbox One, PS4 and PC | Ubisoft (EU / UK)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa