The midnight Brigade saapuu Fiesta Onlineen: Uusi kuningaskunnan tehtävä ja pelimekaniikat paljastettu

Hampuri, 24. lokakuuta 2023 – Fiesta Online tuo tänään uuden päivityksen, joka sisältää uuden kuningaskunnan tehtävän, uuden kartan, palkintoja ja uuden elementaalimekaniikan. Jos tämä ei vielä riitä, voit myös järkyttää itseäsi tämän vuoden Halloween-tapahtumassa, Hulluuden labyrintti.

Keskiyön Prikaatin johtaja Castor

”Älkää pelätkö jumalia enää. Kokoontukaamme Keskiyön Prikaatin siiville ja johdammekaan Isyan rauhaan.”

Castor, Keskiyön Prikaatin johtaja

Pelaajien on yhdistettävä voimansa ja palautettava rauha mantereelle kaatamalla uusi vihollinen, Castor ja hänen Keskiyön Prikaatinsa. Castor on saapunut Isyan mantereelle ja herättänyt Keskiyön Prikaatin kokeilemaan Isyan viattomiin lapsiin ja tuomaan esiin Uudet Jumalat.

Uusi kartta: Keskiyön Prikaatin pesäke

Tervetuloa Keskiyön Prikaatin pesäkkeeseen, uuteen karttaan, joka sisältää neljä elementaalista aluetta. Lähde tehtävälle häiritsemään jokaista elementaalirituaalia ennen heidän ylipäällikkönsä, Castorin, kukistamista.

Elementaalimekaniikka esitellään

Fiestaan esitellään uusi mekaniikka, Elementaali. Dynaaminen mekaniikka, joka sisältää tuli-, jää-, tuuli- ja maatekijöitä. Pelaajat voivat hankkia elementtejä kartan sisäisten vuorovaikutusten kautta.

Tärkeät ominaisuudet

  • Pelaa badass-kissana ja epätodennäköisellä sankaritiimillä
  • Taistele verenhimoisia mutatoituneita leluja vastaan
  • Tutki useita tasoja täynnä tappavia ympäristöriskitekijöitä

Palkinnot ja eteneminen

Menestyksekkäästi suorittamalla tämän uuden kuningaskunnan tehtävän pelaajat voivat voittaa erityisiä rannekevarusteita ja parannettavia Mini Lemmikkejä, jotka tarjoavat etuja erityistehosteiden muodossa.

Halloween-tapahtuma: Hulluuden labyrintti

Voivatko pelaajat läpäistä herra Kurpitsa van Pumpin asettaman monimutkaisen labyrintin tarpeeksi nopeasti? Jos onnistuvat, heille on luvassa otsikoita ja Halloween-palkintolippuja.

Tietoa gamigo-ryhmästä

gamigo-ryhmä on yksi johtavista online- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuolinen pelivalikoima sisältää ilmaisia pelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Rift.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”The midnight Brigade saapuu Fiesta Onlineen: Uusi kuningaskunnan tehtävä ja pelimekaniikat paljastettu”

Vastaa