Toimintapainotteinen metroidvania Rusted Moss on nyt julkaistu!

Kansantarujen ja lohduttomien maisemien innoittama Metroidvania

Osaka, Japani – 12. huhtikuuta, 2023 – Japanin vanhin indie-julkaisija PLAYISM on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Rusted Moss, kansantarinoiden ja autioiden maisemien inspiroima toiminnantäyteinen metroidvania on nyt saatavilla Steamissa.

Metroidvania-fanit ja pikapelaajat ovat jo huomanneet Rusted Mossin, jossa pelaaja kohtaa nopeatempoisia bullet-hell-vaikutteisia pomotaisteluita, kun hän liikkuu nopeasti koukun kanssa halki melankolian läpitunkemien autioiden maisemien. Helppo oppia, vaikea hallita – Rusted Moss tarjoaa haastetta ja adrenaliiniryöppyä, mutta sen saavutettavuusvaihtoehdot mahdollistavat myös rennomman lähestymistavan.

Rusted Moss -kehitystiimi on kolmen ystävän – Faxdocin, Happysquaredin ja Sunnydazen – muodostama naisryhmä. Innokkaat pelijammailijat tapasivat osallistuessaan GM48 Game Jamiin, 48 tunnin pelintekomaratooniin, jossa käytettiin GameMaker Studiota. Ryhmä alkoi työstää Rusted Mossia, joka perustui Faxdocin kokeilemaan koukkumekaniikkaan, jota he kaikki pitivät hauskana.

Kun julkaisimme demomme ja näimme sen vastaanoton, olimme niin yllättyneitä ja innostuneita saamastamme tuesta. Se oli hyvin rohkaisevaa ja sai meidät todella tutkimaan uusia mahdollisuuksia ja laajentamaan peliä tavalla, jota alkuperäiset suunnitelmamme eivät sisältäneet. Siitä alkoi reilun vuoden mittainen kehitysmatka, vaikka alun perin olimme suunnitelleet työskentelevämme Rusted Mossin parissa vain muutaman kuukauden ajan!” Rusted Mossin kehitystiimi sanoo ja jatkaa:

”Demon pelaajilta saatu palaute antoi meille luottamusta ja rohkaisua, jota tarvitsimme voidaksemme tehdä suurimman mittakaavan pelin, jonka kukaan meistä on koskaan tehnyt. Nyt kun julkaisu on nurkan takana, vaikka olemme pieni tiimi, toivomme, että tuotoksemme pystyy maksamaan takaisin ja tyydyttämään ne, jotka ovat tukeneet meitä matkan varrella.”

Rusted Mossin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Luova tasohyppely, jossa keskitytään tarttumakoukkuun (ei klassista tuplahyppyä!) 
 • Nopeatempoiset luotihelvetti-henkiset pomotaistelut
 • Ainutlaatuisia esineitä! 
 • Esineet ovat Fae-siunauksia, jotka antavat hahmollesi erikoiskykyjä 
 • Mukauta pelityyliäsi! 
 • Kaunis autio ympäristö tutkittavana

Aloita matkasi ja hanki Rusted Moss nyt Steamista.

Tutustu myös Rusted Moss -taidekirjaan ja alkuperäiseen soundtrackiin.

Lisätietoja Rusted Mossista saat osoitteesta www.rustedmossgame.com ja seuraamalla PLAYISMis sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter, ja YouTube. Uusimmat päivitykset saat liittymällä viralliselle Rusted Moss Discord-palvelimelle.

Oletko kova suoratoiston käyttäjä?

Suoratoistopalveluiden käyttö on yleistynyt Suomessa viime vuosina, ja suomalaiset ovat innokkaita käyttäjiä monille suoratoistopalveluille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että yhä useammat suomalaiset käyttävät suoratoistopalveluita viihteen ja musiikin kuluttamiseen.

Esimerkiksi vuonna 2020 toteutetussa TNS Kantarin tutkimuksessa selvisi, että noin 70% suomalaisista katsoi videota suoratoistopalveluista, ja suosituimpia palveluita olivat Netflix, Yle Areena ja Viaplay. Samassa tutkimuksessa selvisi myös, että suomalaiset käyttävät suoratoistopalveluita eniten elokuvien ja televisiosarjojen katsomiseen.

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa