Toukokuussa uusia laitteita pelaajille: Turtle Beach

Turtle Beachin uraauurtava Atlas Air on ensimmäinen langaton avoin PC-pelikuuloke, joka tukee 24-bittistä äänentoistoa ja tarjoaa erittäin kirkkaan, luonnollisen äänen

Vulcan II TKL Pro -näppäimistö, jossa on magneettiset halliefektikytkimet, ja erittäin kevyt langaton Burst II Air -hiiri ovat Turtle Beachin uusimmat PC-pelien oheislaitteet

18. huhtikuuta, 2024 – Johtava pelitarvikevalmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) esitteli tänään useita korkealaatuisia ja suorituskykyisiä pelikuulokkeita, näppäimistöjä ja hiiriä, jotka ovat ennakkotilattavissa tänään ja tulevat markkinoille 19. toukokuuta 2024.

”Olemme innoissamme voidessamme esitellä ensi kuussa markkinoille tulevan uuden valikoiman innovatiivisia konsoli- ja PC-pelitarvikkeita, jotka kaikki kuuluvat alan johtavaan Turtle Beach -brändiimme”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin toimitusjohtaja. ”Aloittaen myydyimmistä langattomista monialustakuulokkeistamme, lisäämme Stealth 600 -sarjan jo valmiiksi vankkaa ominaisuussarjaa uudistetuilla Stealth 600 -malleilla. Lisäksi laajennamme langattomien Stealth-kuulokkeiden valikoimaa uusilla 93,99 € OVH:n Stealth 500 -malleilla.”

”PC-pelaajille suunnattu uraauurtava Atlas Air -kuulokkeemme on ensimmäinen ja ainoa langaton avoin PC-pelikuuloke, joka tukee korkealaatuista 24-bittistä ääntä. Atlas Air on suunniteltu uskomattoman kevyeksi ja mukavaksi, ja se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia. Esittelemme myös uuden Turtle Beach Vulcan II TKL Pro -näppäimistön, jossa on magneettiset Hall Effect -anturit, jotka mahdollistavat uudenlaisen reagointikyvyn ja mukauttamisen, sekä erittäin kevyen, vain 47 grammaa painavan langattoman Burst II Air -hiiren. Nämä upeat uudet PC-tuotteet ovat Turtle Beachin kattavan PC-pelialan oheislaitteiden valikoimamme kärkituotteita.”

Keirn jatkoi: ”Vuodesta 2024 on tulossa merkittävä vuosi, joka on täynnä Turtle Beachin uskomattomia pelitarvikkeita. Tämänpäiväiset julkistukset ovat vasta alkua vuoden 2024 mallistolle, sillä syksyllä on luvassa vielä lisää, kuten vastikään uudistetut Stealth™ 700 -kuulokkeet sekä lisää Turtle Beachin PC-pelaamisen oheislaitteita, ohjaimia ja simulaatiovarusteita.”

Uudet pelitarvikkeet

Alla olevat Turtle Beach -pelitarvikkeet julkaistaan 19. toukokuuta 2024, ja ne ovat ennakkotilattavissa nyt osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti.

Turtle Beach® Stealth™ 600 Langaton pelikuuloke

Turtle Beach on julkistanut juuri uudistetun version myydyimmästä Stealth 600 -langattomasta monialustakuulokesarjasta, joka on nyt siirtymässä kolmanteen sukupolveen. Tämä uusin Stealth 600 tarjoaa matalan viiveen 2,4 GHz:n langattoman yhteyden ja Bluetooth-yhteyden, ja siinä on nyt tuotemerkille tunnusomaiset tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-ajurit. Siinä on myös 80 tunnin akunkesto, tekoälyohjattu mikrofonin melunvaimennus ja paljon muuta samaan 115,99 €:n suositushintaan, joka on tehnyt siitä alan johtavan langattoman pelikuulokkeen. Designed for Xbox -versio tulee saataville mustana tai valkoisena, samoin PlayStation-versio. PC-versio tulee saataville myös mustana.

Turtle Beach® Stealth™ 500 Langaton pelikuuloke

Turtle Beach laajentaa myös myydyintä langatonta monialustakuulokesarjaansa Stealth 500: lla , joka tarjoaa pelaajille tuotemerkin tunnusomaisen laadukkaan peliäänen, matalan viiveen 2,4 GHz:n langattoman ja Bluetooth-yhteyden, säädettävän kelluvan kuulokepannan ja luokkansa parhaan 40 tunnin akunkeston 93,99 €:n suositushintaan. Designed for Xbox Stealth 500 on saatavana mustana, kuten myös sen PlayStation- ja PC-vastineet.

Turtle Beach® Atlas™ Air Langattomat avoimet PC-pelikuulokkeet

Uraauurtavaa PC-pelaamisen äänentoistoa tarjoaa Turtle Beachin Atlas Air – ensimmäinen langaton avoin PC-pelikuuloke, joka tukee 24-bittistä äänentoistoa. Atlas Airin tarkat 40 mm:n ohjaimet ja sen vallankumouksellinen avoin, kelluva korvakuppisuunnittelu tuottavat erittäin kirkkaan, luonnollisen äänenlaadun, joka mahdollistaa täydellisen uppoutumisen PC:n äänentoistoon. Atlas Air on erittäin kevyt, sillä se painaa vain 301 grammaa – lähes 25 grammaa kevyempi pelikuulokemikrofoni luokassaan – ja siinä on matalan viiveen 2,4 GHz:n langaton yhteys sekä Bluetooth, joka mahdollistaa yhteyden Windows-tietokoneisiin, PS5™- ja PS4™-konsoleihin, Nintendo Switch™-konsoleihin ja mobiililaitteisiin. Kuulokkeisiin voi myös muodostaa langallisen yhteyden 3,5 mm:n liitännän ja mukana toimitetun kaapelin kautta. Atlas Airissa on myös mukaansatempaava Waves 3D -ääni, 16 kHz:n suurella kaistanleveydellä toimiva mikrofoni sekä jopa 50 tunnin akunkesto 189,99 €:n suositushintaan. Lisäksi PC-pelaajat voivat mukauttaa Atlas Air -laitteitaan edelleen modipaketilla, jossa on erillinen kuulokehihna ja korvatyynyt, jotka ovat saatavilla vaaleanpunaisena, violettina tai sinisenä.

Turtle Beach® Vulcan II TKL Pro Magneettinen mekaaninen RGB-pelinäppäimistö

Turtle Beach Vulcan II TKL Pro Magneettinen mekaaninen RGB-pelinäppäimistö tarjoaa ammattilaistason suorituskykyä kompaktissa TenKeyLess(TKL) -muodossa. Vulcan II TKL Pro-näppäimissä on magneettiset Hall Effect -kytkimet, jotka takaavat luotettavat, silkkisen pehmeät näppäinpainallukset, joiden käyttöikä on mitoitettu 150 miljoonaan napsautukseen, ja näppäimissä on täysin säädettävä 0,1 mm:n ja 4 mm:n välillä oleva toimintapiste. Lisäksi Rapid Trigger -asetuksen ansiosta PC-pelaajat voivat hallita liikettä nopeammin ja tarkemmin, ja näppäinten painallusten välissä on vähemmän käyttökatkoksia. Näppäinkohtaista älykästä AIMO™ RGB-valaistusta, viittä sisäistä profiilia sekä säädettäviä painalluspisteitä ja monisyöttöjä voi mukauttaa Turtle Beachin uudella Swarm™ II -työpöytäohjelmistolla. Vulcan II TKL Pro on saatavana mustana tai valkoisena, ja se on ennakkotilattavissa.

Turtle Beach® Burst II Air Ultrakevyt langaton PC-pelihiiri

Turtle Beachin erittäin kevyt langaton Burst II Air -pelihiiri täyttää PC-pelaajien nopeuden tarpeen uskomattomalla, luokkansa parhaalla 47 gramman painolla. Burst II Air on suunniteltu vikkeliin laukauksiin ja nopeimmille pelaajille Turtle Beachin sulavalla mutta tarkalla Owl-Eye 26K DPI -optisella sensorilla, jossa on 650 IPS (16,5m/s) -seurantanopeus. Salamannopeat TITAN-optiset kytkimet, joissa on säädettävä debouncetoiminto, tarjoavat pitkäkestoisen 100 miljoonan napsautuksen käyttöiän, ja napsautuksen kireyden ja valon nopeuden ansiosta saavutetaan ennennäkemätön nopeus ja tarkkuus. Kaksinkertainen langaton liitettävyys tarjoaa matalan viiveen 2,4 GHz:n langattoman yhteyden pelaamista varten (jopa 40 tunnin yhtäjaksoinen käyttö) ja Bluetoothin (jopa 120 tunnin käyttö), ja kaikki tämä oikeakätisessä symmetrisessä, tukevassa kuorimallissa. Mukana tuleva pitoteippi ja ylimääräiset PTFE-luistimet antavat pelaajille mahdollisuuden mukauttaa tuntumaa entisestään. Burst II Air on saatavana mustana tai valkoisena, ja se on ennakkotilattavissa 115,99 €:n OVH:lla.

Muita uusia ja hiljattain uudelleen lanseerattuja Turtle Beachin PC-pelilaitteita ovat muun muassa Turtle Beach Pure Air ja Pure SEL ultrakevyet langattomat ja langalliset hiiret, Turtle Beach Kone™ XP Air premium-luokan langaton hiiri, Turtle Beach Vulcan II ja Vulcan II MAX täysikokoiset näppäimistöt, Turtle Beach Vulcan TKL ja Vulcan II Mini Air pienikokoiset näppäimistöt sekä Turtle Beach Sense™ AIMO XXL -hiirimatto. Kaikki ovat ennakkotilattavissa nyt ja tulevat markkinoille 19. toukokuuta 2024.

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -lisävarusteista saat osoitteesta www.turtlebeach.com ja muista seurata Turtle Beachia TikTokissa, Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa