Trackmania-ajopeli päivittyi ärjyillä autiomaakilpureilla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo alkuperäisen Trackmania-pelin aavikkoautot osaksi nykyaikaista kilpapelikokemusta.

20-vuotiaan Trackmania-pelin nykyinen uusi versio juhlii pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelimuotoja ja autoja pelisarjan alkutaipaleilta. Niin sanotun alkuperäistrilogian kolmas osa on Desert Car eli autiomaakilpuri. Se on jatkoa kahdelle aiemmalle osalle eli lumi- ja ralliautoille, jotka kumpikin toivat vaihtelua sekä ajoneuvoina että mukana tulevilla radoillaan Trackmanian jo entuudestaan monipuoliseen tarjontaan.

Edellisten autopäivitysten tapaan myös Desert Car on päivitetty ajanmukaisiksi ajoneuvoiksi sopimaan pelimaailman lainalaisuuksiin, kuten fysiikkaan ja nopeuteen. Samalla aavikkoauton ominaisuudet sopivat muutenkin nykyaikaisten ajopintojen ajeluun. Päivityksistä huolimatta Desert Car on säilyttänyt tunnusomaisen kahdella renkaalla ajamisen mahdollisuuden vuodelta 2003. Lisäksi autiomaakaarassa on Stadium Car -ajoneuvon erikoispiirteitä, kuten reaktorit ja vakionopeudensäädin.

Pelipäivitys tuo uuden auton myötä mukaan peräti 70 rakennuspalikkaa erilaisia ratoja varten sekä jopa 200 vaihtoehtoista lisuketta edellisten rinnalle. Uusia erikoisuuksia ovat muun muassa Desert Car -portti, innovatiiviset tasosilmukat, uudenlaiset kivet ja kalliot tuomaan luonnonmukaisuutta valikoimaan.

Lisäksi päivitys sisältää uusia pelitapahtumia, kuten nyt käynnistyneen Discovery-pelikampanjan. Se sisältää 25 hurjaa rataa ja maailmanlaajuisen ranking-listan, jonka kolme parasta kisaajaa palkitaan 20. kesäkuuta.

Muita tapahtumia ovat päivän kisa ja päivän turnaus uusilla aavikkoelementeillä. Päivän ensimmäiset cup-voittajat palkitaan myös peliaiheisilla palkinnoilla.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Lisätietoja ja lataus: Trackmania | Ubisoft (EU / UK)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa