Trailmakers nostaa sinut taivaisiin uuden Spacebound-päivityksen

Odotettu avaruuselämys valmiina käynnistettäväksi!

Kööpenhamina, Tanska – 10. lokakuuta 2023 – Flashbulb Games on ylpeä voidessaan ilmoittaa tästä uudesta virstanpylväästä Trailmakersin faneille. Uusi ilmainen Spacebound- nimeä kantava päivitys saapuu pian, ja se sisältää Trailmakersin kaikkien aikojen suurimman kartan.

Spacebound pyörii fantasian ympärillä, jossa rakennat omia avaruusajoneuvojasi. Ensimmäistä kertaa Trailmakersissa pääset nyt pelaamaan ulkoavaruudessa. Voit rakentaa minkä tahansa ajoneuvon ja saada sen toimimaan avaruudessa ja kuissa. Lähes kaikki on mahdollista uudessa tulevassa avaruuspäivityksessä. Tutki ja nauti!

”Avaruus on ollut pyhä Graalin malja jo pitkään. Toisaalta tiesimme, että olisi mahtavaa toteuttaa tämä fantasia faneillemme, jotka ovat halunneet sitä jo vuosia. Toisaalta todellinen avaruus on aika tylsää ja sille on ominaista jokin, joka ei ole kovin Trailmakermaista: Painovoiman ja vetovoiman puute. Meidän oli siis keksittävä uusia palikoita, jotka tekisivät avaruusversiostamme yhtä leikkisän ja hauskan kuin muukin Trailmakers, ja mielestäni osuimme oikeaan.” totesi Lasse Outzen, Trailmakersin luova johtaja.

Spaceboundin ominaisuudet:
 
– Neljä tutkittavaa kuuta, joilla on omat ilmakehänsä, elinympäristönsä ja painovoimansa. Todellinen haaste rakennustaidoillesi, sillä tarvitset kaikenlaisia lentäviä ja maalla liikkuvia ajoneuvoja löytääksesi jokaisen salaisuuden.

 – Avaruusasema, lähtökohta, jossa voit oppia käyttämään kaikkia uusia osia ja tulla todelliseksi avaruusasiantuntijaksi.

– Asteroidivyöhykkeet ja -alueet, sekä staattiset että liikkuvat, jotka haastavat ohjaustaitojasi ja sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin moninpelihaasteisiin.

– Yksi avaruuspiraattien asuttamista kuista, aggressiivisia NPC:itä, joiden kanssa voit taistella.

Spacebound julkaistaan 31. lokakuuta. Voit toivelistata Spaceboundin jo nyt Steamissa.

Trailmakers on luova ajoneuvojenrakenteluhiekkalaatikko ja avoimen maailman ralliretki. Aloitat matkasi kaukaisen planeetan autiosta kanjonista ja sinun on kerättävä käytöstä poistettuja ajoneuvon osia. Tavoitteenasi on päästä mahdollisimman pitkälle! Rakenna ajoneuvo ja koe moottoroidun kulkuneuvon hankkimista seuraava makea vapauden huuma. Trailmakersin ympärillä olevaa yhteisöä on kehitetty viimeisten kuuden vuoden aikana lisäosien ja päivitysten myötä. Tämä on johtanut myös vahvaan sitoutumiseen kasvavan maailmanlaajuisen Trailmakers-yhteisön keskuudessa.

Tietoja Flashbulb Gamesista

Flashbulb perustettiin vuonna 2016 luomaan Trailmakers. Olemme yksilöllisesti alojemme asiantuntijoita ja meillä on taistelukokemusta tiiminä. Useimmat meistä ovat työskennelleet yhdessä vuosia Microsoftin nyt suljetussa ”Press Play” -studiossa, ja muut ovat tulleet huippustudioista, kuten Rare, IO ja CCP. Visiona on sytyttää luova kipinä kaikissa. Haluamme luoda pelejä, joiden kanssa voi leikkiä – ei vain pelata. Pelejä, jotka antavat pelaajille työkaluja ja ympäristöjä, joiden avulla he voivat luoda oman versionsa hauskuudesta. flashbulbgames.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa