Troven Sunrise-päivitys saapuu PlayStationille ja Xboxille tänään

Hampuri, 26. heinäkuuta 2022 – gamigo ilmoittaa, että sen suositun vokselipohjaisen MMO:n, Troven, konsolipelaajien päivä on koittanut. Tästä päivästä lähtien PlayStationilla ja Xboxilla pelaavat trovelaiset voivat tutkia Sunrise-päivitystä, joka sisältää uuden Solarion-luokan sekä Shadow Hunter -luokan uudistuksen ja täysin uuden Bomber Royale -kauden. 

Uusi Solarion-luokka toimii auringonjumalattaren palvelijana, joka iskee vihollisia pitkänmatkan jousihyökkäyksillä ja lemmikkieläimenä toimivalla feeniksillä, joka ryntää sisään nopeilla ja hurjilla lähitaisteluhyökkäyksillä. Tämä tulinen luokka käyttää passiivista Phoenix Radiance -kykyään kasvattaakseen hyökkäysnopeuttaan ja saadakseen energiaa kutsuakseen lemmikkifeeniksin avukseen taisteluun. Kun feeniks tapetaan, itsestään parantuva muna syntyy ja räjähtää, kun sen maksimiterveys on saavutettu. Ja munan tuhkasta Solarionin feeniks nousee jälleen kerran auttamaan mestariaan!

Sundered Lands on Troven uusin biomi, jonka voivat saavuttaa pelaajat, jotka ovat edenneet vähintään Uber-1 Adventure Worlds -seikkailumaailmoihin, mutta joka löytyy pääasiassa Uber-7-seikkailumaailmoista. Trovelaiset löytävät pian biomin, joka on täynnä monia haasteita ainutlaatuisten ylä- ja alatasojensa ansiosta. Irradiant Sky Giants jatkaa alapuoleltaan varastetun maan rakentamista ja laajentamista, mikä kallistaa voimatasapainoa heidän edukseen. 

Solarionin ja Sundered Landsin sijaan Shadow Hunter -luokka on siunattu Sky Realm’s Radiant Ruins -alueen taivaallisen valon avulla uudella passiivisella kyvyllä ja uudella Sacred Arrow Ultimate Ability -ominaisuudella. Se vapauttaa suuren, puhdasta energiaa sisältävän nuolen, joka aiheuttaa 300 % vahinkoa 0,5 sekunnin välein 7,5 sekunnin ajan ja lävistää kohteet sekä blokit. Myös muita luokkia, kuten Boomerangeria ja Gunslingeria, on tasapainotettu uudelleen.

Tämänpäiväisen konsolipäivityksen päätteeksi Bomber Royalen 3. kausi on nyt saatavilla! Trovelaiset voivat nauttia uusista kartoista, uusista pommeista, uusista palkinnoista, uudesta jonotusjärjestelmästä ja uusista vaihtoehdoista yksityisotteluihin.

Nintendo Switch -pelaajat voivat odottaa päivityksen tulevan saataville pian.

Lisätietoja saat seuraavasta linkistä: https://linktr.ee/Trovegame

Tietoja gamigo groupista

Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuoliseen pelivalikoimaan kuuluu ilmaiseksi pelattavia pelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Aura Kingdom, sekä mobiilipelejä, kuten Fantasy Town ja Heroes of Twilight. Yli 400 työntekijää työllistävä gamigo-konserni on yksi pelialan suurimmista toimijoista. Saksassa Hampurissa (pääkonttori), Berliinissä ja Darmstadtissa sijaitsevien toimipisteiden lisäksi gamigo-konsernilla on toimipisteet Austinissa ja Bellevue’ssa (Yhdysvallat) sekä Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi tytäryhtiöt gamigo Inc., joka toimii nimellä ”WildTangent”, gamigo US Inc., gamigo Publishing GmbH ja KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo-konserni pyrkii kasvamaan sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, joihin on kuulunut pelejä, peli- ja teknologiayrityksiä sekä yksittäisiä pelivaroja. Gamigo group on osa Media and Games Invest (MGI) -yhtiötä. Lisätietoja gamigo groupista osoitteessa https://corporate.gamigo.com/. Lue lisää MGI:stä osoitteessa https://mgi-se.com/.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa