TURTLE BEACH LAAJENTAA MOBIILIPELAAMISEN KANNETTAVALLA ATOM-OHJAIMELLAAN

Atom-ohjaimen uniikki ja monikäyttöinen kaksiosainen muotoilu ja matalaviiveinen Bluetooth-yhteys tekevät siitä täydellisen loistavaan mobiilipelikokemukseen tien päällä

18. lokakuuta 2022 – Johtava pelilisälaitteiden valmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) on paljastanut uusimman mobiilipelejä varten suunnitellun peliohjaimensa, Turtle Beach® Atom™ Controllerin. Se on uusin lisäys yhtiön kehuttuun ohjainvalikoimaan, josta entuudestaan löytyvät Recon Cloud Hybrid Controller, Recon Controller sekä REACT-R Controller. Atom Controller on helposti pakattava ja mukana kannettava mobiilipeliohjain, joka uniikin muotoilunsa ansiosta kiinnittyy magneettisesti yhteen mahtuakseen taskuun ja on erotettavissa kahdeksi erilliseksi moduuliksi, kun on aika pelata. Atomin monikäyttöinen kaksiosainen muotoilu ja säädettävät, jousitoimiset älypuhelinkiinnikkeet mahdollistavat sen, että ohjain toimii miltei kaikenkokoisten markkinoilta löytyvien Android 8.0+ -älypuhelimen kanssa ilman, että puhelimen suojakuoria tarvitsee irrottaa. Atomin kaksi moduulia käyttävät Turtle Beachin omaa 2.4 GHz:n langatonta yhteyttä pysyäkseen yhteydessä toisiinsa pelatessa, kun taas matalalatenssinen Bluetooth® varmistaa luotettavan, viiveettömän yhteyden Android-älypuhelimiin pilvipelatessa mm. Xbox Game Passilla, GeForce Now’lla tai Steam Linkillä.

Upea, varta vasten Xboxille laadittu Atom Controller on väritykseltään mustakeltainen ja siinä on Xbox Guide -näppäin. Mukana tulee 1 kuukauden Xbox Game Pass -tilaus. Atom Controller on lisäksi saatavilla mustasinivihreänä ja punaisena. Kaikki kolme versiota julkaistaan 14. marraskuuta 2022 ja ovat ennakkotilattavissa tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä ympäri maailmaa ovh-hintaan 105,99 €.

”Mobiilipelaamisesta on tulossa yhä enemmän osa arkipäivää, ja meidän Atom Controller -ohjaimemme tekee pelaajille helpoksi pelata tien päällä tinkimättä kuitenkaan ohjaimen laadusta”, kertoi Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Konsoleita, PC-tietokonetta ja nyt mobiilipelaamista varten kehittämistämme ohjaintuotteistamme saamamme jatkuva positiivinen palaute on ollut upeaa. Portfoliomme laajentaminen mobiilipelaamiseen on jälleen uusi osoitus Turtle Beachin omistautumisesta kasvattamaan osuuttamme ohjainten kokonaismarkkinoista. Atom on tänä vuonna julkaistavien ohjaintemme uusin tulokas, ja lisää on tulossa.”

Atom Controller -ohjaimessa on konsolityylinen ohjaus, joka tuo tutun tuntuman mobiilipelaajille. Sen ergonominen kahvojen muotoilu pitää kädet rentoina ja mukavina tuntien ajan. Luotettavan, 20 tuntia kestävän akun lataaminen täyteen varaukseen vie vain 2,5 tuntia, ja Atom Controller -kumppanisovelluksella pelaajat voivat määritellä lisää ominaisuuksia ja etsiä uusia pelejä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”TURTLE BEACH LAAJENTAA MOBIILIPELAAMISEN KANNETTAVALLA ATOM-OHJAIMELLAAN”

Vastaa