Turtle Beach & ROCCAT paljastavat upouudet aidon langattomat Scout Air- Ja SYN Buds Air -pelikuulokkeet – Täydelliset mobiilipelaamiseen!

10. maaliskuuta 2022 – Huippusuosittu konsolikuulokebrändi Turtle Beach® ja ROCCAT® – Turtle Beach Corporationin palkintoja voittanut PC-lisälaitebrändi on julkistanut täysin uudet ja aidon langattomat Scout Air™– ja SYN™ Buds Air -pelikuulokkeet. Suunniteltu liikkeellä oleville konsoli- ja PC-pelaajille sekä tuotemerkkien ystäville. Aidon langattomat Turtle Beach Scout Air- ja ROCCAT SYN Buds Air -nappikuulokkeet ovat yhteensopivia iOS-, Android- ja muiden Bluetooth®-laitteiden kanssa, joita ovat mm. Nintendo Switch™, Windows PC ja Mac®. Scout Air ja SYN Buds Air tarjoavat mobiilipelaajille pelitilan. Alhainen 60 ms:n latenssi takaa, että taisteluille kriittiset äänet tunnistetaan. Ne sisältävät myös yhteensä 20 tuntia kestävän akun viisi tuntia kestävillä nappikuulokkeilla ja latauskotelon 15 lisätunnilla. Latauskotelo sisältää akkuilmaisimen ja voi ladata nappikuulokkeet viiden tunnin akun käytöllä vain 15 minuutissa. Nappikuulokkeilla IPX4-luokitus hien- ja vedenpitävyydelle, joten musiikin tai podcastien kuuntelu ei aiheuta ongelmia pelien välillä kuntoillessa. Kaksoismikrofonit tarjoavat huippuluokan selkeyttä, ja mukana tulevat tulppavaihtoehdot tekevät pitkistä peli-istunnoista mukavia. Ominaisuudet, kuten muokattavat kosketuskomennot, helposti valittavat EQ-esiasetukset, alhaisen latenssin pelitilan aktivointi ja akun seuranta, ovat saatavilla Turtle Beachin Audio Hub -sovelluksen kautta Scout Air -kuulokkeille ja ROCCATin SYN Buds Air -sovelluksen kautta. Aidon langattomat nappikuulokkeet, Turtle Beach Scout Air ja ROCCAT SYN Buds Air, ovat Suomessa ennakkotilattavissa osallistuvilta jälleenmyyjiltä 105,99 euron (OVH) hintaan. Molempien versioiden Suomen julkaisu tapahtuu 21. maaliskuuta 2022.

Mobiilipelimarkkina kasvoi lähes 100 miljardiin dollariin vuonna 2021, ja me jatkamme mobiilipelituotteiden valikoimamme kasvattamista, jotta iOS-, Android- ja Nintendo Switch -pelaajat voivat hyödyntää Turtle Beach- ja ROCCAT-varusteiden pelejä voittavia etuja”, toteaa Juergen Stark, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Turtle Beach Corporation. ”Aidosti langattomat Scout Air- ja SYN Buds Air -nappikuulokkeet tarjoavat tälle nopeasti kasvavalle tuotekategorialle huippuluokan äänenlaatua, selkeyttä ja käyttömukavuutta, jotka vastaavat liikkeellä olevien konsoli- ja PC-pelaajien tarkkoja vaatimuksia.”

NBA-tähti Josh Hart, Turtle Beachin sekä ROCCATin fani ja kumppani, kaipaa langattomilta nappikuulokkeiltaan vapautta ja suorituskykyä, kun hän matkustaa, harjoittelee tai on muuten vain liikkeellä. Josh ryhtyi Turtle Beachin ja ROCCATin kumppaniksi varhaisessa vaiheessa uusien Scout Air– ja SYN Buds Air -kuulokkeiden kehitystä varmistaakseen niiden vastaavan hänen aktiivisen mobiilipelaamisen tarpeitaan. Portland Trail Blazersien puolustaja lisäsi: ”Tahdon huippuluokan äänenlaatua niin kotona kuin reissulla ollessani, oli kyseessä sitten pelaaminen, musiikki tai keskustelu. Kaipaan selkeyttä, mukavuutta ja mahtavaa ääntä, ja sitä Scout Air– ja SYN Buds Air -nappikuulokkeet tarjoavat.”

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -tarvikkeista, vieraile osoitteessa www.turtlebeach.com ja seuraa Turtle Beachia: TikTok, Twitter, Instagram, Facebook ja YouTube.

Lisätietoja uusimmista ROCCAT -tuotteista ja -tarvikkeista, vieraile osoitteessa ROCCAT.com ja seuraa ROCCAT:  TikTok, Twitter, Instagram, Facebook, ja YouTube.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Turtle Beach & ROCCAT paljastavat upouudet aidon langattomat Scout Air- Ja SYN Buds Air -pelikuulokkeet – Täydelliset mobiilipelaamiseen!”

Vastaa