Turtle Beach® VelocityOne™ Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa

TULE LENTÄJISTÄ PARHAAKSI KAIKILLA OIKEILLA VEHKEILLÄ – TURTLE BEACHIN PREMIUM VELOCITYONE FLIGHTDECK HOTAS ON NYT SAATAVILLA

Lentosimufanien kannattaa varustautua ja valmistautua toimintaan, sillä myydyimpien pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) julkisti tänään, että Turtle Beach® VelocityOne Flightdeckon nyt saatavilla. VelocityOne Flightdeck on Turtle Beachin ensiluokkainen HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) -ohjausjärjestelmä lentosimulaatioita varten. Se on suunniteltu tarjoamaan täydellisen hallinnan nykypäivän kehittyneissä lento- ja avaruustaistelupeleissä Windows 10 & 11 -tietokoneilla. VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

”Lennätpä sitten taivaalla tai stratosfäärissä, VelocityOne Flightdeck tarjoaa vertaansa vailla olevan nykyaikaisen lentosimulaatiokokemuksen”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja. ”Olemme innoissamme voidessamme jatkaa myydyimmän ja palkitun mallistomme laajentamista uudella VelocityOne Flightdeck HOTASilla.”

VelocityOne Flightdeckin esittely

Turtle Beachin asiantunteva tiimi, joka on tunnettu huippuluokan VelocityOne Flight, VelocityOne Rudder ja VelocityOne Flightstick -ohjaimista, on suunnitellut uuden VelocityOne Flightdeck -ohjaimen. Tämä ohjain heijastelee nykypäivän huipputeknisiä hävittäjäkoneita ja edistyneitä avaruusaluksia. VelocityOne Flightdeck tarjoaa vertaansa vailla olevan HOTAS-kokemuksen kattavien säätimiensä ansiosta. Sen 15 akselia ja 139 ohjelmoitavaa toimintoa antavat lentäjille mahdollisuuden mukauttaa ohjaimia mieltymystensä mukaan, samalla pitäen heidät uppoutuneina pelin toimintaan.

Uusi teknologia ja mukautus

VelocityOne Flightdeck erottuu maailman ensimmäisellä Flight Touch Displaylla ja OLED Heads-Up Displaylla, jotka tarjoavat ennennäkemättömiä suorituskyvyn optimoinnin ja mukauttamisen tasoja. Lisäksi VelocityOne Flightdeckin Flight Hangar -sovellus Windows PC:lle ja iOS/Android-laitteille tarjoaa vielä syvällisemmän mukauttamisen. Sovelluksen avulla voi hallita RGB-valaistusalueita ja lisätä kosketusnäyttöjä laajentaakseen kokoonpanoaan.

Käytettävyys ja ohjelmointi

VelocityOne Flightdeckin 139 ohjelmoitavaa toimintoa mahdollistavat täydellisen mukautuvuuden. Käyttäjät voivat ohjelmoida jokaisen näppäimen ja säätimen toiminnot oman lentotyyliinsä sopiviksi. Tämä joustavuus takaa, että jokainen lentäjä löytää parhaan mahdollisen asetelman omiin tarpeisiinsa.

Yhteensopivuus ja laajennettavuus

Flightdeck on yhteensopiva sekä Windows PC:n että iOS/Android-laitteiden kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri alustoille. Flight Hangar -sovelluksen avulla käyttäjät voivat laajentaa ja räätälöidä kokemuksensa vieläkin pidemmälle.

Visuaalinen ja toiminnallinen suunnittelu

Ohjaimen visuaalinen ilme ja toiminnallinen suunnittelu on suunnattu nykyaikaisten hävittäjäkoneiden ja avaruusalusten kaltaiseksi. Tämä tuo lisää realismia simulaatiokokemukseen ja auttaa luomaan autenttisen lentokokemuksen.

Lisätiedot ja tilaus

Lisätietoja VelocityOne Flightdeckista ja sen tilaamisesta löytyy Turtle Beachin verkkosivuilta osoitteesta www.turtlebeach.com/pages/velocity-one-flight-deck. Sivustolta löytyy myös tietoa Turtle Beachin muista tuotteista ja tarvikkeista.

Seuraa Turtle Beachiä

Turtle Beachin uusimpien tuotteiden ja tarvikkeiden seuraamiseksi voit vierailla heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.turtlebeach.com. Lisäksi heitä voi seurata sosiaalisen median kanavissa kuten TikTok, Twitter, Instagram, Facebook ja YouTube.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa