Turtle Beachin palkitut langattomat Stealth 600 Gen 2 max -pelikuulokkeet Playstationille ovat nyt saatavilla

Johtava pelitarvikkeiden valmistaja Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR) julkisti tänään langattomien Stealth 600 Gen 2 MAX-pelikuulokkeiden PlayStationille olevan nyt saatavilla jälleenmyyjiltä. Stealth 600 Gen 2 MAX PlayStationille lisää pidemmän akunkeston ja laajennetun yhteensopivuuden niihin kiitettyihin ominaisuuksiin, jotka ovat tehneet Turtle Beachin Stealth 600 -sarjan kuulokkeista palkittuja ja myydyimpiä tuotteita jo vuosia. Stealth 600 Gen 2 MAX PlayStationille tulee mustana, Midnight Red-, ja Arctic Camo -väreissä 103,99 € OVH:lla.

”PlayStationille tarkoitetut Stealth 600 MAX -mallimme tarjoavat PS5- ja PS4-pelaajille heidän haluamansa ensiluokkaisen äänen ja mukavuuden sekä Turtle Beachin yksinoikeudella tarjoamat ääniominaisuudet, kuten Superhuman Hearing®, jotka tuovat kilpailuetua”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Stealth 600 Gen 2 MAX käyttää 50 mm:n kaiuttimia verrattuna 40 mm:n kaiuttimiin useimmilla kilpailijoilla tässä hintaluokassa, ja nyt se tarjoaa saman tehokkaan ja viiveettömän langattoman äänen Nintendo Switchille ja Windows-tietokoneille. Yhdessä päivitetyn akun keston kanssa odotamme, että Stealth 600 -sarja jatkaa kategorian johtoasemassa.”

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -lisävarusteista saat osoitteesta www.turtlebeach.com. Muista seurata Turtle Beachia: TikTok, Twitter, Instagram, Facebook ja YouTube.

Lisätietoja Turtle Beachista
Turtle Beach Corporation (www.turtlebeachcorp.com) on yksi maailman johtavista pelitarvikkeiden toimittajista. Turtle Beach -tuotemerkki (www.turtlebeach.com) on tunnettu uraauurtavista markkinoiden ensimmäisistä ominaisuuksista ja patentoiduista innovaatioista korkealaatuisissa, mukavuus edellä kulkevissa kuulokkeissa kaikentasoisille pelaajille, mikä tekee siitä fanien suosikkituotemerkin ja markkinajohtajan konsolipeliäänen alalla viime vuosikymmenellä. Turtle Beachin ROCCAT -tuotemerkki (www.roccat.com) yhdistää yksityiskohtia rakastavan saksalaisen innovaation ja aidon intohimon parhaiden PC-pelituotteiden suunnitteluun. ROCCAT-brändin alla Turtle Beach valmistaa palkittuja näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja muita PC-lisävarusteita. Turtle Beachin Neat-mikrofonimerkki (www.neatmic.com) luo korkealaatuisia USB- ja analogisia mikrofoneja pelaajille, striimaajille ja ammattilaisille, jotka ottavat halukkaasti vastaan huipputeknologian ja muotoilun. Turtle Beachin osakkeilla käydään kauppaa Nasdaq-pörssissä tunnuksella: HEAR.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa