TURTLE BEACHIN palkitut Stealth 700 Gen 2 MAX Premium langattomat pelikuulokkeet Playstationille saatavilla

Turtle Beachin laajasti palkittu Stealth 700 Gen 2 MAX lisää PS5:llä ja PS4:llä pelaaville PlayStation-faneille yhteensopivuuden useampien pelijärjestelmien kanssa ja yli 40 tunnin akunkeston sarjan jo ennestään vaikuttavaan premium-ominaisuuksien luetteloon

3. lokakuuta 2022 – Johtava pelitarvikkeiden valmistaja Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR) on ilmoittanut, että Turtle Beach® Stealth 700 Gen 2 MAX for PlayStation® on nyt saatavilla Suomessa. PS5™- ja PS4™-järjestelmillä pelaaville PlayStation-faneille Stealth 700 Gen 2 MAX laajentaa yhteensopivuutta Nintendo Switch™:iin, Windows-tietokoneisiin ja Mac®-tietokoneisiin, ja Bluetooth®-yhteyden ansiosta 700 MAX soveltuu erinomaisesti mobiilipelaamiseen. Pitkäkestoinen yli 40 tunnin akunkesto tuo lisää jo ennestään vankkaan ja vaikuttavaan valikoimaan ääni- ja mukavuusominaisuuksia, jotka ovat tehneet Turtle Beachin Stealth 700 -sarjan langattomista premium-kuulokkeista myydyimpiä jo vuosia. Turtle Beachin erinomaiset langattomat Premium-pelikuulokkeet PlayStationille, Stealth 700 Gen 2 MAX, ovat saatavana upeassa Cobalt Blue -värissä kuparikoristeella tai mustana hopeakoristeella 209,99 € OVH:lla.

”Yhdessä 700-sarjan kuulokkeiden palkittujen ominaisuuksien kanssa Stealth 700 Gen 2 MAX:n monialustayhteensopivuus ja poikkeuksellinen akunkesto tekevät siitä erittäin houkuttelevan PlayStation-pelaajille, jotka etsivät ensiluokkaista ääntä ja mukavuutta”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Xbox MAX -mallimme lanseerattiin aiemmin tänä vuonna kriitikoiden ja kuluttajien suuren suosion saattelemana. Nyt PS5- ja PS4-pelaajat voivat kokea tehokkaan 3D-peliäänen, vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden ja Turtle Beachin eksklusiiviset ääniteknologiat, kuten Superhuman Hearing®, jotka tekevät Stealth 700 -kuulokkeistamme myydyimmän premium-luokan valinnan vakaville pelaajille.”


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”TURTLE BEACHIN palkitut Stealth 700 Gen 2 MAX Premium langattomat pelikuulokkeet Playstationille saatavilla”

Vastaa