Turtle Beachin uudet Xboxin React-r-ohjaimen värivaihtoehdot ovat nyt saatavilla Suomessa!

Myydyimpien pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) on ilmoittanut, että kolme uutta värivaihtoehtoa – Red, Nebula ja Pixel Green – ovat nyt saatavilla Designed for Xbox Turtle Beach® REACT-R® ohjaimelle. Nämä jännittävät uudet REACT-R-ohjaimen värivaihtoehdot liittyvät alkuperäisen mustan ja valkoisen/laventelin värivaihtoehtojen rinnalle ja laajentavat entisestään Turtle Beachin kasvavaa huippuluokan peliohjainten valikoimaa. Uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R-ohjaimen värimuunnokset tarjoavat pelaajille enemmän vaihtoehtoja, jotka sopivat heidän tyyliinsä, mutta ne myös parantavat alkuperäistä ohjainta lisäämällä kaksi ylimääräistä rumble-moottoria, jotka tehostavat tärinäefektiä.

REACT-R-ohjain on julkaisustaan lähtien tehnyt vaikutuksen Xbox- ja PC-pelaajiin tarjoamalla heille ensiluokkaisen langallisen ohjaimen suorituskyvyn edulliseen hintaan. Turtle Beachin uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R-ohjaimen värivaihtoehdot ovat saatavilla tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 49,99 euron suositushintaan.

REACT-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja PC:n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja. ”Olemme innoissamme, että voimme päivittää REACT-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Turtle Beachin uudet Xboxin React-r-ohjaimen värivaihtoehdot ovat nyt saatavilla Suomessa!”

Vastaa