Tutustu Lost In The Openin strategisiin syvyyksiin Endless Replayability Fest -tapahtumassa

Päästä taktiset taitosi valloilleen maailmassa, jossa jokainen läpipeluukerta on uusi seikkailu

Black Voyage Games on innoissaan ilmoittaessaan osallistumisestaan Steamin Endless Replayability Festiin. Pelaajilla ympäri maailmaa on mahdollisuus uppoutua Lost In The Openiin erittäin lupaavan pelattavan demon kautta. Se on avoinna pelaajille festivaalin loppuun, 20. toukokuuta asti, ja heillä on kunnon tutoriaali-järjestelmä.

”Osallistuminen Endless Replayability Festiin on mahtavaa näkyvyyden ja palautteen saamisen kannalta tämän genren faneilta. Meillä oli erinomainen tapahtuma Turn-Based Thursday Festivalissa ja toivomme samaa nyt toukokuussa!”, totesi Black Voyage Games.

Lost In The Open on mestarillisesti tehty roguelike, matalan fantasian taktinen roolipeli, joka syöksyttää pelaajat pimeän ja anteeksiantamattoman ei-kenenkään-maan sydämeen. Odottamattoman salamurhasuunnitelman jälkeen löydät itsesi haavoittuneena, yksin ja pakomatkalla petollisella maaperällä. Selviytyminen tässä karussa maailmassa ei ole taattu; se vaatii strategista värväystä, epätoivoista taistelua ja vilpittömän katumuksen matkaa. Kuninkaasi on voimakkain voimavarasi, mutta myös suurin rasitteesi. Se, miten hallitset kuningasta, ratkaisee, selviydytkö hengissä vai kuoletko. 

Lost In The Open tarjoaa haastavan kokemuksen, jossa jokaisella päätöksellä on merkitystä. Jokaisessa solmukohdassa on tarjolla tarinallisia valintoja, jotka muokkaavat kohtaloasi, aina riskialttiista taisteluista lahjusten hyväksymiseen. Selviytyäksesi sinun on suunnistettava strategisesti, voitettava vihollisia, autettava muukalaisia ja tehtävä kauppaa kaupustelijoiden kanssa, jotta voit avata kykyjä, päivittää varusteesi ja värvätä uskollisia henkivartijoita. Oletko valmis tiukkaan taisteluun, jossa sinä päätät seikkailun kulusta?

Lisää Lost In The Open toivelistallesi: https://store.steampowered.com/app/2027380/Lost_In_The_Open/ 

Avainelementit:

  • Solmupohjainen tutkimusmatkailu kohtaa raa’an taktisen RPG-taistelun, joka pitää pelaajan aina selviytymisen partaalla.
  • Roguelike, jossa on satunnaistettu maailma, eteneminen ja kohtaamiset.
  • Monimutkainen ja kypsä kerronta, joka on tiiviisti integroitu pelattavuuteen.
  • Pergamentti- ja sulkakynä-taidetyyli, joka on saanut vaikutteita aidoista keskiaikaisista taideteoksista ja kuvituksista, mutta jossa on modernia ilmettä.

Lost In The Open Steam-sivu 

Liity Discord-palvelimelle

Black Voyage Games X:ssä

Lisätietoja Black Voyage Gamesista

Lähde Black Voyage Gamesin kanssa matkalle halki pilkkopimeyden: Missä tunnelma kohtaa rehellisen, jylhän toiminnan.

Vuonna 2021 perustettu Black Voyage Games on kansainvälinen indiepelistudio. Studion tavoitteena on viedä pelaajat matkalle läpi pilkkopimeän yön. Tämän seurauksena pelimme uppoutuvat pimeään, synkkään ja ambivalenttiin tunnelmaan. Tehtävämme on herättää ajatuksia ja tunteita altistamalla pelaajat vaikeille päätöksille ja ylivoimaisilta tuntuville mahdollisuuksille. Haluamme, että pelaajat uppoutuvat syvälle ja yrittävät purjehtia eteenpäin olosuhteista huolimatta. Studiomme vastustaa täysin kiskurimaisia monetisointistrategioita, joita on nähty suurissa studioissa ja lukemattomissa mobiilipeleissä. Osa tavoitettamme on kehittää pelejä, joissa on syvyyttä ja tarinaa ja jotka vaikuttavat ihmisiin positiivisesti sen sijaan, että ruokkisivat riippuvuuden ja uhkapelaamisen kaltaisia ongelmia. Ainoastaan Premium-pelien (ei F2P tai P2W) julkaiseminen on ehdoton edellytys kaikille BVG:n peleille.

”Lost in the Open” on ensimmäinen pelimme, joka on tarkoitus julkaista Steamissa vuonna 2024. Se on vuoropohjainen taktinen roolipeli, jossa yrität paeta salamurhayritystä tunnelmallisessa, matalafantasiallisessa, proseduraalisesti generoidussa keskiaikaisessa maailmassa. ”Lost In The Openia” voi kuvata ikään kuin Battle Brothers kohtaa FTL: Faster Than Lightin, ja sen taidetyyli on saanut inspiraationsa aidosta keskiaikaisesta taiteesta. Pelattava demo on saatavilla Steamissa tänään.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Tutustu Lost In The Openin strategisiin syvyyksiin Endless Replayability Fest -tapahtumassa”

Vastaa