Unelmiesi kesä alkaa tänään| Everdream Valley ilmestyy nyt PC:lle ja PlayStationille

Everdream Valley, laaja, viihtyisä, eläinparatiisimainen maatilaseikkailu on nyt saatavilla PC:lle, PS4:lle sekä PS5:lle, ja Nintendo Switch -versio ilmestyy kesäkuussa 2023.

30 toukokuuta 2023, Varsova Puola | Mooneaters, Untold Tales ja VARSAV Game Studios ovat innoissaan ilmoittaessaan, että heidän viihtyisä farmiseikkailunsa Everdream Valley on nyt saatavilla PC:lle ja PlayStationille.

Everdream Valley on mittava maatilaseikkailu, jossa on ripaus taikaa. Päivisin kunnostat omaa laakson nurkkaasi – kasvatat erilaisia viljelykasveja, hoidat lukuisia eläimiä ja autat isovanhempiesi maatilan jälleenrakentamisessa. Yöllä voit taikaunien avulla pukeutua erilaisiksi maatilan olennoiksi ja suorittaa erityisiä haasteita.

Pelin ominaisuudet:

Palauta elämä ja viehätys maatilalle

Tämä pieni kotitila tarvitsee paljon huomiota. Runsas valikoima hedelmiä ja vihanneksia viljeltäväksi ja laaja kokoelma eläimiä kasvatettavaksi. Suojaa satoasi, pidä eläimet tyytyväisinä sekä kerää resursseja maatilasi korjaamiseen ja laajentamiseen.

Luo eläinten paratiisi

Everdream Valleyssa on hyvin vähän rauhaa häiritseviä ihmisiä, joten eläimet viihtyvät täällä hyvin. Siat, lehmät, kanat, ankat, vuohet, alpakat… lista on loputon. Jokaisella eläimellä (villillä ja kesytetyllä) on ainutlaatuinen vaikutus tilallesi. Everdream Valleyssa on kyse eläimistä huolehtimisesta, joten voit olla varma, ettet koskaan tee lempilehmä Bessiestä hampurilaispihviä.

Parhaat karvaiset apurit

Vierelläsi on aina luotettava koirakaverisi. Valitse 10 eri rodun joukosta ja kouluta paras kaverisi auttamaan esimerkiksi paimentamisessa, jäljittämisessä, aarteiden etsimisessä ja muissa tehtävissä. Mukana on myös kissa. Voita se puolellesi, ja ehkä se tekee jotain vastapalvelukseksi. Ehkä.

Taika tulee esiin yöllä

Yöllä laakson taika tulee esiin, ja uniesi ansiosta sinusta voi tulla yksi monista maatilan eläimistä ainutlaatuisten minipelien avulla. Jokaisella on oma erityinen palkintonsa tai vaikutuksensa maatilaasi seuraavana päivänä.

Rento seikkailujen hiekkalaatikko

Kesäpäivät laaksossa eivät ole vain maatilasta huolehtimista. Täällä on paljon muutakin tekemistä! Vietä yöt telttaillen, rakenna puumaja, pyydystä ja kerää ötököitä, käy kalassa, hanki uusia vaatteita, kokkaa, ota valokuvia, rakenna huonekaluja, lähde aarteenetsintään. Jokaisesta seikkailusta saat jotain takaisin, joka auttaa sinua kasvattamaan maatilaasi entisestään.

About Mooneaters

Mooneaters is an independent gamedev studio from Olsztyn – in the land of thousand lakes in northeastern Poland. We specialize in adventure games with beautiful, fairytale-like graphics with an often surprising approach to gameplay. Follow Everdream Valley’s adventures on Facebook, Twitter, Instagram and TikTok.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa