Uskallatko astua kirottuun kartanoon ja herättää riivatut? – Cursed Mansion avaa ovensa pian

Tuleva klassinen kauhuroolipeli vie sinut pelottavalle matkalle pakenemaan kirotusta kartanosta!

Jakarta, Indonesia – 28. syyskuuta 2022 – Jotain hyvin pelottavaa on tulossa. Kuvittele, että joudut lukkojen taakse valtavaan kartanoon ja sinun on keksittävä, miten pääset pakoon. Jos et pääse pois nyt, et pääse enää koskaan. Jotain todella pahaenteistä on tapahtunu – mutta mitä? Vaara ja kuolema vaanii jokaisen nurkan takana. Kartano on yksi suuri arvoitus, ja vain sinä voit ratkaista sen.

Jätä mukavuusalueesi ja ota pian ensimmäiset askeleesi Cursed Mansionissa. Koe kauhunsekainen 2D-roolipeli. Täynnä aavemaista tunnelmaa, joka saa sinut kananlihalle.

Kello sanoo tik-tok, tik-tok, tik-tok… Mitä aika on?

Epätoivo kasvaa. Julkaisupäivää ei ole vielä. Tarvitsemme kärsivällisyyttä, mikä ei ole helppoa julkaistun kiusoittelutrailerin myötä!

Cursed Mansionia kehittää Dragon Emperors ja sen julkaisee UpointGames Telkom Groupin ja Melon Indonesian tuella.

Huhtikuusta 2021 lähtien faneilla on ollut mahdollisuus kokeilla Cursed Mansionin varhaista alpha-versiota. Kiitettävä pelaajapalaute on tukenut jatkokehitystä, joka näyttää erittäin lupaavalta. Lisätietoa nimikkeen täydellisestä julkaisusta ilmoitetaan lähitulevaisuudessa.

Muista toivomuslistata Cursed Mansion Steamissa: https://store.steampowered.com/app/967120/Cursed_Mansion/ 

Lisätietoja Dragon Emperorsista

Dragon Emperors on maaliskuussa 2021 perustettu videopelikehittäjä Bandungista, Indonesiasta. He keskittyvät RPG-videopelien tekemiseen, toimintaseikkailusta selviytymiskauhuun. Dragon Emperorsia tukee Indonesian Incubator-ohjelma, joka antaa indonesialaisille pelinkehittäjille mahdollisuuden kehittää sekä kotimaisten että maailmanlaajuisten pelimarkkinoiden suosimaa pelisisältöä.


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa