Uudella Space Marine 2 -esittelyvideolla tutustutaan pelin tekemisen taustoihin

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 uppoutuu syvälle suosittuun peliuniversumiin.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 perustuu paitsi suosittuun pelimaailmaan, myös sitä taustoittaviin ja esitteleviin kirjoihin. Pelin keskushahmona nähdään luutnantti Titus, kokenut Ultra Marine -joukkojen veteraani. Hänen äänenään pelissä kuullaan näyttelijä Clive Standenia, joka on monelle tuttu Viikingit-sarjan Rollo-taistelijana.

Pelin tekemistä sekä sen toimintaa ja hahmoja esittelevällä videolla tutustutaan paitsi pelimaailman taustoihin, myös oikeanlaiseen tunnelmaan, tarinankerrontaan ja yksityiskohtiin. Nämä kaikki ovat tärkeitä ja keskeisiä osia oikeanlaisen Warhammer 40.000 -kokemuksen luomiseksi.

Videolla ääneen pääsevät luova ohjaaja Oliver Hollis-Leick, käsikirjoittaja Wade Pryce ja luova johtaja Tim Willits sekä Tituksen roolista vastaava Clive Standen. Näistä jokainen tuo oman kulmansa pelin kehittämisen ja tunnelman kannalta.

Avaruusjalkaväen eliittisotilaihin keskittyvä Warhammer 40.000: Space Marine 2 tarjoaa intensiivistä ja hurmeista taistelua ihmiskunnan vihollisia vastaan. Yksinpelikokemuksen lisäksi peli tarjoaa kiehtovia hetkiä myös moninpelaamisen saralla. Tällä kertaa vastassa ovat hirviömäiset tyranidit, jotka eivät tunne armoa tai inhimillisyyttä. Luvassa onkin vauhdikas, intensiivinen ja raju yhteenotto täynnä tarinallisia käänteitä ja vimmaisia taisteluita. Pelin keskushahmona nähdään avaruusjalkaväen luutnantti Titus, ääninäyttelijänään televisio- ja elokuvatähti Clive Standen. Pelaajat voivat räätälöidä omia sotureitaan monin tavoin. Erikseen hankittava kausikortti sisältää lisää kosmeettista lisäsisältöä sekä uutta pelattavaa, kuten uusia tehtäviä.

Space Marine 2 julkaistaan 9. syyskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Pelin kotisivut: https://www.focus-entmt.com/en/games/warhammer-40000-space-marine-2

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa