Uusi kuningas langattomaan peliäänentoistoon: Turtle Beachin Stealth Pro

Stealth Pro tarjoaa parhaan mahdollisen äänielämyksen suurilla käsin sovitetuilla 50 mm:n Nanoclear-kaiuttimilla, jotka tuottavat laajan äänimaailman peleille ja musiikille, kun taas luokkansa paras aktiivinen melunvaimennus pitää sinut keskittyneenä

Eläköön uusi langattoman ultra-premium-peliäänen kuningas! Johtava pelitarvikevalmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) paljasti tänään uuden lippulaivansa langattomat monialustaiset pelikuulokkeet– Turtle Beach® Stealth Pro. Turtle Beachin Stealth Pro tuo palkitun ja myydyimmän pelikuulokemerkin huippuominaisuudet multiversumiisi, pelaamiseen Xboxilla, PlayStationilla, Windows-tietokoneilla, Macilla, Nintendo Switchillä ja mobiililaitteilla. Stealth Pro -kuulokkeiden avulla pelaajat saavat kokea korkealaatuisen peliäänen käsin sovitettujen Turtle Beachin suurten ja tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-ajureiden avulla – joissa on 56 % enemmän pinta-alaa kuin kilpailijoiden 40 mm:n ajureissa – ja jotka tuottavat enemmän bassoa ja laajan, mukaansatempaavan äänimaailman. Stealth Pro tarjoaa myös pelikuulokkeiden tehokkaimman melunvaimennuksen, joka ulottuu täydellisestä melun läpinäkyvyydestä, jossa kuulet edelleen ympäristön taustamelun, 25 dB:n melunvaimennukseen, joka estää suurimman osan häiriötekijöistä, jotta voit keskittyä voittamiseen. Pelaajat voivat myös valita, haluavatko he käyttää Stealth Pron kahta sisäänrakennettua mikrofonia vai irrotettavaa TruSpeak™-puomimikrofonia, joka vähentää taustamelua 10 kertaa enemmän kuin kilpailijat. Molemmissa mikrofoneissa on Turtle Beachin S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) -mikrofonitekniikka, joka poimii vain äänesi eikä mitään muuta.

Ensiluokkainen keinonahka ja muistivaahtopehmusteet, joissa on Turtle Beachin patentoitu ProSpecs™-lasitekniikka, tarjoavat lisää käyttömukavuutta, ja teräsvahvistettu pääpanta ja runko takaavat, että Stealth Pro on rakennettu kestämään. Lisäominaisuudet, kuten muuttuva mikrofonimonitorointi, Superhuman Hearing®, äänen esiasetukset ja muut räätälöintisäädöt ovat käytettävissä Turtle Beach Audio Hub -sovelluksen kautta. Xboxille ja PlayStationille suunnitellut Stealth Pro -versiot ovat ennakkotilattavissa osoitteessa www.turtlebeach.com ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa 345,99 euron suositushintaan. Stealth Pro tulee lunastamaan paikkansa valtaistuimella 23. huhtikuuta 2023.

Stealth Pro on peliäänentoiston ehdoton huippu, jonka äänenlaatu, melunvaimennus, rakennelaatu ja käyttömukavuus ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Stealth Pron korkealaatuinen ääni ei ainoastaan päihitä kaikkea muuta markkinoilla olevaa, vaan kaikki asetuksesi tallentuvat suoraan kuulokkeisiin ja niitä ohjataan sovelluksessa, joten voit ottaa yksilöllisen äänesi mukaasi, kun olet liikkeellä.”

Stark jatkoi: ”Jo ensimmäisistä kehityspäivistä lähtien tiimimme on vertaillut Stealth Pron äänenlaatua ja melunvaimennusta muihin huippuluokan kuulokkeisiin ja suunnitellut sen niin, että se päihittää kilpailun kaikilla tasoilla. Lähes 50 vuoden kokemuksen huippuluokan innovaatioiden tuottamisesta PC- ja peliäänen alalla ansiosta Stealth Pro seisoo ylpeänä majakkana, jota muut voivat nyt seurata.”

Alla on täydellinen luettelo Stealth Pro -ominaisuuksista, jotka on suunniteltu tuottamaan poikkeuksellisia peliäänikokemuksia:

Monialustayhteensopivuus

Stealth Pro on suunniteltu monialustapelaamiseen Xbox Series X|S:llä ja Xbox Onella, PS5:llä ja PS4:llä, Windows PC:llä ja Macilla, Nintendo Switchillä sekä Bluetoothilla varustetuilla mobiili- ja tablettilaitteilla.

Poikkeuksellinen äänitarkkuus

Turtle Beachin insinöörit ovat ylittäneet äänentoiston rajoja luodakseen kaikkien aikojen parhaimmat kuulokkeet. Tehokkaat, käsin valitut 50 mm:n Nanoclear-ajurit ovat kilpailijoita suuremmat – 56 % enemmän pinta-alaa kuin kilpailijoiden 40 mm:n ajureissa – ja luovat voimakkaamman bassotoiston, ja ne on sovitettu niin, että ne poistavat hienovaraiset erot vasemman ja oikean kaiuttimen välillä. Stealth Pron optimoitu ääniontelo ja aktiivinen ohjelmistoviritys tuottavat erittäin yksityiskohtaisen äänitilan kiehtovaa 3D-surround-ääntä varten, mukaan lukien Windows Sonic Xboxilla ja Sony 3D Audio PS5:llä.

Voittamaton aktiivinen melunvaimennus

Koe pelikuulokkeiden tehokkain, kilpailukykyisesti vertailtu melunvaimennus. Neljä sisäistä melua vaimentavaa mikrofonia vähentävät melutasoa 25 dB, joten Stealth Pro mukautuu kaikkiin tilanteisiin. Halusivatpa pelaajat sitten häivyttää häiriötekijät tai korostaa ympäristön ääniä lähes täydellisen melun läpinäkyvyyden takaamiseksi, melunvaimennuksen säätöjä voi tehdä Turtle Beach Audio Hub -sovelluksella tai kartoittamalla melunvaimennuksen ohjaustasot kuulokkeiden ohjauspyörään.

S.M.A.R.T. Melua vaimentava TruSpeak-puomimikrofoni

Menneet ovat ne ajat, jolloin häiritsevä ja haitallinen taustaääni haittasi pelisessiota. Turtle Beachin insinöörit ovat suunnitelleet mikrofonin, joka on erityisesti viritetty vastaanottamaan vain äänesi ja joka vähentää jopa 97 % taustahälystä – jopa 10 kertaa tehokkaammin kuin kilpailijat*. Seuraavan sukupolven TruSpeak-mikrofoni käyttää kardioidista suuntakuviota ja Turtle Beachin S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) -melunvaimennustekniikkaa, ja se mukautuu aktiivisesti ympäristömeluun, jotta vain äänesi kuuluu.

*25 dB:n melunvaimennus mikrofonin takana verrattuna Turtle Beachin testaamiin 2 dB:n kilpailijoihin.

S.M.A.R.T. piilomikrofonit

S.M.A.R.T.-melunvaimennustekniikka käyttää myös kahta piilotettua mikrofonia, jotka takaavat selkeän ja ytimekkään keskustelun, olitpa sitten liikkeellä tai et halua käyttää puomimikrofonia.

Vaihdettava kaksoisakkujärjestelmä

Kaksi vaihdettavaa yli 12 tunnin akkua tarjoavat jatkuvaa virtaa, ja nopea 15 minuutin lataus antaa kolme tuntia lisää käyttöaikaa.

Tyylikäs langaton lähetin & akkulaturi

Pienikokoinen lähetinasema tarjoaa viiveettömän 2,4 GHz:n langattoman yhteyden, toimii akkujen latausasemana ja siinä on sisäänrakennettu USB-A-portti muiden laitteiden lataamista varten.

Viiveetön langaton yhteys

Turtle Beachin San Diegossa, Kaliforniassa sijaitsevassa äänilaboratoriossa viritetty 2,4 GHz:n viiveetön langaton ratkaisu tarjoaa jopa 15 metrin langattoman kantaman ja optimoi pelien äänentoiston ja chatin reaaliaikaisesti viiveettömän pelattavuuden takaamiseksi.

Bluetooth 5.1 kaksoisyhteys

Kuuntele samanaikaisesti omaa musiikkia, Discordia tai vastaa puheluihin pelatessasi Xboxilla, PlayStationilla, PC:llä, Macilla tai Nintendo Switchillä Bluetooth 5.1:n ja Turtle Beachin kaksoisyhteystekniikan avulla.

Sovelluspohjainen äänen räätälöinti mobiililaitteille & pöytäkoneille

Säädä helposti EQ-asetuksia, aseta melunvaimennuksen tasot ja paljon muuta Turtle Beach Audio Hub -sovelluksella iOS:lle & Androidille tai Turtle Beach Audio Hub V2:lla Windows PC:lle ja Macille.

Muunneltava säätöpyörä & tilapainike

Tee Stealth Prosta omasi uudelleenohjelmoitavalla säätöpyörällä ja tilapainikkeella, jotka voidaan määrittää eri toimintoihin pelityylin mukaan Turtle Beach Audio Hub -sovelluksen avulla.

Kehittynyt 10-kaistainen EQ ja mikrofonin tehosteet

Suunnittele pelityyppiin sopivia mukautettuja äänen taajuuskorjaimia ja säädä mikrofonin herkkyyttä, kohinaporttia, mikrofonin valvontatasoja ja paljon muuta suoraan Turtle Beach Audio Hub -sovelluksesta.

Ylivoimainen mukavuus

Muhkeat keinonahkaan käärityt muistivaahtomuovikorvatyynyt, joissa on Turtle Beachin patentoitu ProSpecs-lasiystävällinen teknologia, tarjoavat tiukan tiivisteen, joka parantaa melunvaimennusta ja takaa käyttömukavuuden koko päiväksi.

Hienostunut estetiikka

Stealth Pro on suunniteltu pelaamiseen, työmatkoihin, matkustamiseen ja kaikkialle siltä väliltä, ja siinä on hienostunut, monipuolinen muotoilu, pehmeät viimeistelyt ja kestävä teräsvahvistettu rakenne.

Kehittynyt Superhuman Hearing

Nauti samasta loistavasta taistelukentän edusta Turtle Beachin ainutlaatuisen Superhuman Hearing -ääniasetuksen avulla, ja pelaajat voivat nyt vaihtaa kolmen eri esiasetetun tason välillä ja säätää äänen voimakkuutta monenlaisiin peleihin.

Muuttuva mikrofonin monitorointi

Vältä huutamista muuttuvan mikrofonivalvonnan (tai sivuäänen) ansiosta, jonka avulla voit kuulla ja säätää ääntäsi kuulokkeiden kautta keskustelun aikana.

Matkailuystävällinen muotoilu

Mukana toimitettavan matkapussin avulla Stealth Pro on helppo ottaa mukaan tai säilyttää, ja ylimääräisen USB-C-kaapelin avulla voit ladata kuulokkeet suoraan, kun olet poissa lähettimen luota.

Lisätietoja Turtle Beachin täysin uudesta Stealth Prosta sekä uusimmista Turtle Beachin tuotteista ja lisävarusteista saat osoitteessa www.turtlebeach.com ja muista seurata Turtle Beachia sosiaalisessa mediassa TikTok, Twitter, Instagram, ja Facebook.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi kuningas langattomaan peliäänentoistoon: Turtle Beachin Stealth Pro”

Vastaa