Uusi ”Pelaa ja ansaitse” -mobiilipeli ’HERO BLAZE: THREE KINGDOMS’ alkaa!

SOUL, Etelä-Korea, 6. lokakuuta 2022 /PRNewswire/ — Pelien julkaisijan ja kehittäjän NATRISin 6. lokakuuta julkaisema Hero Blaze: Three Kingdoms -julkaisu Google Play Kaupassa ja Apple App Storessa, joka tunnetaan myös nimellä metaversumi-NFT-alusta, on saamassa pelaajien huomion ympäri maailmaa. Jo ennen julkaisua, esirekisteröintijakson aikana, ”Hero Blaze: Three Kingdoms” esiteltiin Google Play Kaupassa, mikä herätti paljon odotuksia.

New ’Play and Earn’ mobile game ’HERO BLAZE: THREE KINGDOMS’ Begins!

Tämä maailmanlaajuinen lanseeraus sisältää kaikki alueet paitsi Japanin, Taiwanin, Hongkongin, Macaon ja Kiinan. Japani, Taiwan, Hongkong ja Macao voivat odottaa lanseerausta lokakuun aikana.

Kehittäjä NATRIS on valmistellut erilaisia tapahtumia maailmanlaajuisen lanseerauksen muistoksi ja toivottanut maailmanlaajuiset käyttäjät tervetulleiksi. Kirjaudu vain peliin saadaksesi korkeimman tason seitsemän tähden sankarin ”Zhuge Liang”. ja suorita päivittäisiä tehtäviä saadaksesi lippuja satunnaisesti piirtääksesi ”MUDOL Stonesin”. Käyttäjät voivat hankkia ”MUDOL Stonesin” monipuolisen pelattavuuden ja järjestelmien kautta ”Hero Blaze: Three Kingdoms” -pelissä ja vaihtaa ne virallisella verkkosivustolla ”MUDOL2-tokeneihin” (”MUDOL2-token” on listattu Huobissa ja MEXC:ssä).

”Three Kingdoms IP, johon Hero Blaze: Three Kingdoms perustuu, on rakastettu maailmanlaajuisesti ja sillä on monia faneja. ’ Hero Blaze: Three Kingdoms, joka sai paljon rakkautta Koreassa, näki Aasian lanseerauksen ja maailmanlaajuisen julkaisun kaikkien peliä pelanneiden uskollisten ja tukevien käyttäjien ansiosta ”, sanoo NATRISin tiedottaja. ” Jatkossa emme säästele vaivaa parantaaksemme edelleen käyttäjiemme pelipalvelua.”

Game Overview

©NATRIS CORP. ALL RIGHTS RESERVED


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


27 kommenttia artikkeliin ”Uusi ”Pelaa ja ansaitse” -mobiilipeli ’HERO BLAZE: THREE KINGDOMS’ alkaa!”

  1. Päivitysilmoitus: Xsolla laajentaa Intiaan -

Vastaa