Uusi ruotsalainen pelistudio TTK Games julkistettiin

TTK GAMES julkistettiin – Lars Gustavsson ja entiset EA DICE -johtajat yhdistävät voimansa luodakseen seuraavan sukupolven online-räiskintäpelin

Entinen EA DICEn luova johtaja Lars Gustavsson ilmoitti tänään perustavansa uuden pelikehitysstudion, TTK Gamesin (Time To Kill Games). DICEn ja DICE LA:n entisten johtajien luotsaamana TTK Games luo uuden, korkealaatuisen seuraavan sukupolven verkkoräiskintäpelin.

TTK Gamesin tavoitteena on olla verkottuneen viihteen arvostettu edelläkävijä, joka yhdistää alan veteraanien asiantuntemuksen uuden sukupolven kehittäjien uusimpiin ideoihin ja syvään vuorovaikutukseen pelaajien kanssa. Studion perustamisen taustalla on tietoinen sitoutuminen innovointiin ja laatuun, ja sitä tukee studiokulttuuri, jossa loistavat ideat voivat tulla mistä tahansa, jotta pelaajille sekä verkkoyhteisöille voidaan tarjota uusia ja unohtumattomia kokemuksia.

TTK Gamesin perustajat ovat

·    Lars Gustavsson, Toimitusjohtaja ja luova johtaja. 24 vuotta pelialalla työskennellyt veteraani, joka oli tuottajana Battlefield 1942:lle ja valvoi sitten Battlefield-sarjaa luovana johtajana, kunnes jätti tehtävänsä marraskuussa 2022 ja perusti TTK Gamesin.

·    Daniel Berlin, Vanhempi suunnittelujohtaja. Berlin tuli alalle vuonna 2007 ja sai suunnittelukokemusta muun muassa World in Conflict– ja Far Cry 3 -peleistä. DICEen siirryttyään hän työskenteli useiden Battlefield-pelien parissa johtavana maailmansuunnittelijana ja suunnittelujohtajana, mukaan lukien kriitikoiden ylistämä Battlefield 1.

·    Vidar Nygren, Teknologiajohtaja ja tekninen johtaja. Nygren on ollut pelitekniikan insinööri teini-ikäisestä lähtien, ja hän liittyi DICEen vuonna 1996, jolloin hänestä tuli Battlefield-pelisarjan tekninen johtaja. Tässä tehtävässä hän johti myös Frostbite-pelimoottorin kehittämistä, jota käytetään nykyään useissa Electronic Artsin julkaisemissa peleissä.

·    Peter Hoyles, Taiteellinen johtaja. Hoyles liittyi DICEen vuonna 2003 ja työskenteli taiteilijana monilla Battlefield-sarjan osa-alueilla, ja nousi DICE LA:n studion taiteelliseksi johtajaksi. Hoyles palaa nyt Tukholmaan Skydance New Median palveluksesta Los Angelesista.

”Pelaajille termi ’Time to Kill’ määrittelee, miltä räiskintäpeli tuntuu ja kuinka nopeasti se etenee”, sanoo Lars Gustavsson, luova johtaja ja toimitusjohtaja. ”Olemme tehneet siitä studion nimen ja osan studiokulttuuriamme. Meille termi ’TTK’ ei ole vain käsityötaitoa pelin täydellisen nopeuden tai välittömyyden löytämisessä – se kertoo siitä, miten ihmiset ovat tappaneet aikaa pelaamalla tuhansia vuosia. Koko urani ajan olen tehnyt pelejä, jotka kannustavat tiimityöskentelyyn, ystävälliseen kilpailuun sekä oman mielen ja refleksien käyttämiseen tavoitteen saavuttamiseksi ja vastustajan päihittämiseksi. Olemme intohimoisia videopelejä kohtaan, koska mielestämme ei ole parempaa tapaa tappaa aikaa.”

TTK Games on varmistanut merkittävän rahoituksen yhdistettynä luovaan vapauteen. Studio rekrytoi nyt hybridi- ja Tukholmassa sijaitseviin tehtäviin kaikista tieteenaloista aina vastavalmistuneista johtajiin asti.

TTK Gamesin edustajat ovat paikalla Nordic Game -tapahtumassa Malmössä, Ruotsissa 23.-26. maaliskuuta tapaamassa osallistujia, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan lisää studiosta ja perustajien visiosta. Lue lisää TTK Gamesista osoitteessa TTKGames.com ja seuraa TTK Gamesia Twitter @ WeAreTTKGames ja LinkedIn

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa