Uusi teaser Netflixin Arcaneen

Tänään Netflix ja Riot Games debytoivat teaserin uusien kuvien kanssa ARCANEn toisessa ja viimeisessä luvussa. ”Arcane on vasta alkua suuremmalle tarinankerrontamatkallemme ja kumppanuudellemme upean animaatiostudion kanssa, joka on Fortiche”, sanoi Christian Linke League Dev -päivityksessä, joka julkaistiin aiemmin tänään. ”Alusta alkaen, siitä lähtien, kun aloimme työskennellä tämän projektin parissa, meillä oli mielessämme hyvin erityinen loppu, mikä tarkoittaa, että Arcanen tarina päättyy tähän toiseen kauteen. Mutta Arcane on vain ensimmäinen monista tarinoista, jotka haluamme kertoa Runeterrassa.” Tässä viimeisessä luvussa Jinxin hyökkäys neuvostoa vastaan luo pohjan Piltoverin ja Zaunin välisen konfliktin vakavalle kärjistymiselle. Primetime Emmy -palkittu sarja palaa marraskuussa, vain Netflixissä.

Arcane kausi 2

Riot Gamesista ARCANE palaa marraskuussa Netflixiin. League of Legends -peliin perustuvan animaatiosarjan ja yhden Netflixin kaikkien aikojen menestyneimmistä animaatiosarjoista ovat luoneet Christian Linke ja Alex Yee. Vastaavina tuottajina toimivat Linke, Marc Merrill ja Brandon Beck.  Animaatiostudio on Fortiche Animation. Ääninäyttelijöitä ovat muun muassa Hailee Steinfeld (Vi), Annie-palkinnon voittaja Ella Purnell (Jinx) ja Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) ja Brett Tucker (Singed).

ARCANEn ensimmäinen kausi vahvisti Netflixin asemaa johtavana pelisarjojen sovittajana animoituihin kulttuuri-ilmiöihin. Maailmanlaajuisesti yhdeksi vuoden 2021 parhaista TV-ohjelmista ylistetty aikuisten animaatiosarja ansaitsi myös neljä PRIMETIME EMMY -PALKINTOA (2022), mukaan lukien erinomainen animaatio-ohjelma – ensimmäinen suoratoistosarja, joka voitti erinomaisen animaatio-ohjelman. Sarja pyyhkäisi vuoden 2022 Annie Awards -palkinnot voitoilla yhdeksässä kategoriassa, mukaan lukien paras TV/media, paras käsikirjoitus, paras ääninäyttely (Ella Purnell), paras ohjaus, paras tuotantosuunnittelu, paras hahmoanimaatio, paras kuvakäsikirjoitus, paras hahmosuunnittelu ja paras FX. Sarja sai tunnustusta myös peliyhteisöltä, joka voitti parhaan sovituksen palkinnon The Game Awards -gaalassa (2022).  Lisäksi Arcane-albumi oli ehdolla vuoden 2022 Billboard Music Award -palkinnon saajaksi parhaasta soundtrackista. 

Twitter: www.twitter.com/arcaneshow

Instagram: www.instagram.com/arcaneshow

Facebook: www.facebook.com/arcaneshow

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa