Uusi video esittelee Transport Fever 2: Console Edition -liikennöintipelin pelattavuutta

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Transport Fever 2: Console Edition esittäytyy uudella pelivideollaan tarjoten hyvän kuvan pelattavuudesta.

Perinteisesti yritysimperiumien ympärille nivoutuvat strategiapelit on julkaistu vain tietokoneille, konsolipelaajien jäädessä koko pelityypin ulkopuolelle. Transport Fever 2: Console Edition haastaa tämän asetelman ja tuo kiehtovan strategiapelin myös konsolipelaajien iloksi. Peli tarjoaa hauskaa tekemistä omalla syvällisellä näkemyksellään.

Uusi esittelyvideo käy läpi pelin mahdollisuuksia, ominaisuuksia ja yksityiskohtia. Peliä kehittävän Urban Gamesin suunnittelija Nihat Isik selventää videon juonnossa pelimekaniikoita ja käyttää esimerkkinä kuvitteellista trooppista saarta 1970-luvun aikakaudella.

Oman liikennöintiyrityksen menestys on vahvasti sidoksissa ympäröivien kaupunkien kasvuun. Mitä enemmän kaupunkien välinen liikennetoiminta kasvaa, sitä enemmän myös pelaajan yritykselle tarjoutuu mahdollisuuksia laajentua. Erilaiset palvelut tarvitsevat kuljetuspalveluita siinä missä ihmisten matkustaminenkin. Vaihtoehtoja löytyy moneen tarpeeseen junista ja busseista lentokoneisiin ja laivoihin.

Kun kuljetus- ja matkustusverkosto leviää keskustan alueista kauemmas, kuten lähiöihin ja maaseudulle, liikenne vilkastuu ja mahdollisuus laajentumiselle kasvaa. Näin kaikista eri liikennemahdollisuuksista kasvaa kukoistava verkosto eri liikkumismuotoja. Kasvavat tarpeet vaativat kehitystä myös teknologialta, joten kalustoa täytyy päivittää esimerkiksi tuomalla mukaan entistä tehokkaampia ja isompia kulkuneuvoja.

1850-luvun tekniikalla alkava peli etenee vääjäämättä kohti nykyaikaa läpi eri vuosikymmenten. Samalla peli haastaa pelaajan vastaamaan teknologisen kehityksen kysymyksiin ja laajentamaan bisnesimperiumiaan monin eri tavoin. Hevoskärryistä alkava liikennöinti kehittyy vuosien saatossa juniin, autoihin ja lentokoneisiin, unohtamatta vene- ja laivateollisuutta. Kaikkiaan mukana on yli 200 erilaista kulkuneuvoa vuosisatojen varrelta.

Kehittyneen pelimoottorin ansiosta pelaaja pääsee myös vaikuttamaan maastoon ja ympäristöön. Niitä muokkaamalla pelaaja voi vaikuttaa entistä monipuolisemmin oman yrityksensä kasvuun. Parantamalla julkisen liikenteen toimivuutta ja tehostamalla sen mahdollisuuksia, pelaaja voikin laajentaa verkostoaan lähes loputtomasti.

Transport Fever 2: Console Edition julkaistaan 9. maaliskuuta PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja vahvistetaan myöhemmin.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi video esittelee Transport Fever 2: Console Edition -liikennöintipelin pelattavuutta”

Vastaa