Uuteen MONOPOLY-videopeliin voi sukeltaa entistä syvemmälle entistä helpommin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti seuraavan sukupolven digitaalisen version ikonisesta MONOPOLY-pöytäpeliklassikosta.

Uudessa Hasbron ja Wizards of the Coastin kanssa yhteistyössä tehdyssä MONOPOLY-lautapelissä klassinen pelisarja palaa parannetuilla grafiikoilla ja pelattavuudella. Uusi MONOPOLY herättää pöytäkokemuksen eloon, kun pelaajat liikkuvat laudalla. He voivat ihailla naapurustoa ja katsella, kuinka se muuttuu heidän silmiensä edessä aurinkoisista aamuista myrskyisiin öihin. Pelaaja voi tutkia kaupungin jokaista nurkkaa löytääkseen piilotettuja poletteja. Pelaajien kannattaa kuitenkin varoa ja pitää silmällä herra Monopolya, joka saattaa olla piilossa aivan pelaajan silmien edessä.

Aidosta pöytäkokemuksesta voi nauttia perheen ja ystävien kanssa. Uutta peliä voi pelata jopa kuuden pelaajan kanssa olohuoneessa tai verkossa muita kiinteistömoguleita vastaan ympäri maailmaa. MONOPOLY on suunniteltu täydelliseksi peli-illan aktiviteetiksi, jolla pelaajat voivat jakaa yhden ohjaimen tai antaa jokaisen käyttää omaansa.

MONOPOLY-kokemusta voi mukauttaa valitsemalla suosikkinopat ja -tyylin tai luomalla oma kotitekoinen sääntösetti. MONOPOLY-pelissä on useita ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat kuratoida oman pelikokemuksensa. Näitä ovat muun muassa pelistrategiaa vaihtamaan pakottava Fast Mode -tila ja nopeamman laudalla etenemisen ja lyhyemmät ottelut mahdollistava Speed Die -pelitila.

MONOPOLY tulee saataville syyskuussa 2024 sekä Xbox One-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Storen, Epic Games Storen ja Steamin kautta. Lisäksi peli on tulee saataville Ubisoft+ -pelipalvelusta.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/monopoly/monopoly

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa