Valoo Valokuitu – tarjous vielä voimassa

Valoo Valokuitu panostaa huomattavasti Suomen valokuituinfrastruktuurin laajentamiseen investoimalla satoja miljoonia euroja ja tuomalla valokuituyhteyksiä kymmenille tuhansille suomalaiskotitalouksille. Valokuitu on maailman nopein, ympäristöystävällisin ja toimintavarmuudeltaan paras tiedonsiirtomenetelmä, ja Valoo on tämän teknologian edelläkävijä Suomessa.

Valoo Netti L nyt rakentamiskauden avajaistarjouksessa vain 29,90 €/kk 12 kk:n jälkeen 49,90 €/kk. Sopimuksen kokonaishinta 358,80 € / 12 kk. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Avajaistarjous voimassa 3.4.-5.5.

Kauppalehden 13. syyskuuta 2022 julkaisema artikkeli todistaa, että Valoo Valokuitu on markkinoiden edullisin valokuitutoimija. Yhtiön selkeä hinnoittelumalli mahdollistaa sen, että asiakkaat maksavat vain käyttämänsä internetin mukaan, ilman lisämaksuja valokuituliittymän rakentamisesta, kytkennästä tai ylläpidosta.

Valoo rakentaa moderneilla ja vähäpäästöisillä teknologioilla verkkoja, joiden käyttöikä voi olla jopa sata vuotta. Tämä tekee koko investoinnista kustannustehokkaan pitkällä aikavälillä, sillä rakentamiskulut jakautuvat laajalle ajalle. Näin ollen yhtiö pystyy tarjoamaan valokuituliittymän rakentamisen täysin maksutta.

Valoo Netti käyttää 100 % valokuitua, mikä varmistaa, että yhteys on katkeamaton. Yhtiö tarjoaa avoimen verkon, joka sallii kaikkien operaattoreiden tarjota palvelujaan ilman nopeus- tai muita rajoituksia projektin valmistuttua. Tällainen avoimuus on harvinaista Suomen valokuitumarkkinoilla.

Valoo Netti on helppo tilata: syöttäkää osoitteenne yhtiön verkkosivuilla olevaan saatavuushakuun ja painakaa ”Hae”. Jos Valoo Valokuitu on saatavilla osoitteessanne, voitte valita itsellenne sopivan valokuituyhteyden ja lisäpalvelut.

Onko valokuidusta minulle hyötyä?

Valokuidun merkitys nykyaikaisessa yhteiskunnassa

Toimiva internet-yhteys on nykyään yhtä tärkeä peruspalvelu kuin vesi, sähkö tai lämmitys. Valokuitu tarjoaa ratkaisun kasvaviin tiedonsiirtotarpeisiin, sillä se ei ainoastaan tarjoa nopeaa ja luotettavaa yhteyttä, vaan myös nostaa kiinteistöjen arvoa ja takaa yhteyksien pitkäaikaisen toimivuuden.

Teknologiset edut

Valokuitu siirtää dataa valon nopeudella käyttäen lasikuitua, mikä eliminoi sähkömagneettiset häiriöt. Tämä tekee siitä ylivoimaisen vaihtoehdon alueilla, joilla muut yhteysteknologiat eivät ole riittävän luotettavia tai nopeita. Sen ansiosta käyttäjät voivat nauttia katkottomasta palvelusta, joka on välttämätön esimerkiksi etätyön ja digitaalisten palveluiden sujuvalle käytölle.

Asennus ja kustannustehokkuus

Vaikka valokuidun asennus vaatii alkuinvestointeja, sen ylläpitokustannukset ovat alhaiset ja yhteys vaatii harvoin huoltoa. Pitkällä tähtäimellä valokuitu on taloudellisesti kannattava valinta, sillä se vähentää tarvetta muille IT-investoinneille ja säästää käyttökustannuksissa.

Ekologiset hyödyt

Valokuidun käyttö on ympäristöystävällistä. Sen valmistus ja käyttö tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin perinteiset kuparikaapelit. Tehokkaampi tiedonsiirto vähentää myös energiankulutusta, mikä tukee kestävää kehitystä.

Hyödyt kotitalouksille ja yrityksille

Kotitalouksille valokuitu tarjoaa mahdollisuuden korkealaatuisiin streaming-palveluihin ilman keskeytyksiä, nopeisiin latausaikoihin ja useiden laitteiden yhtäaikaiseen ongelmattomaan käyttöön. Yritykset hyötyvät valokuidusta, kun suuret datamäärät on siirrettävä nopeasti ja turvallisesti, mikä mahdollistaa tehokkaan etätyön ja nopean pääsyn pilvipalveluihin.

Tulevaisuuden näkymät

Teknologian kehittyessä ja datan määrän kasvaessa valokuidun rooli korostuu entisestään. Tulevaisuudessa se voi olla ratkaiseva tekijä tekoälyn, suurten datamäärien käsittelyn ja esineiden internetin (IoT) kehittymisessä.

Miksi valita valokuitu?

Valokuidun valinta merkitsee investointia tulevaisuuteen. Se ei ainoastaan varmista ylivoimaista nopeutta ja luotettavuutta, vaan myös tukee modernin teknologian käyttöönottoa ja kestävää kehitystä. Valitsemalla valokuidun, varmistat, että yhteytesi kestää ajan saatossa ja vastaa tulevaisuuden tarpeisiin.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa