Vampire Dynasty -demo Steamissa

Kehittäjä Mehuman Games ja julkaisija Toplitz Productions ylpeänä ilmoittavat Vampire Dynasty -pelin demon julkaisusta osana Steam Next Fest -tapahtumaa.

Rajoitetun ajan saatavilla oleva demo antaa vilauksen odotetusta toiminta-seikkailusta, joka yhdistää dramaattisen tarinankerronnan dramaattisiin valintoihin ja avoimeen hiekkalaatikkopelaamiseen. Pelaajat pääsevät seuraamaan sydäntään tutkiessaan Sangavian monimuotoisia, vehreitä ympäristöjä ja paljastamaan sen historian salaisuuksia.

Pelaajan rooli

Olet Dragos, entinen vampyyrihyökkäyksen uhri, joka yrittää löytää paikkansa yhteiskunnassa, jossa vampyyrit ovat ravintoketjun huipulla. Päätät Sangavian kohtalon lisäksi myös jokaisen siellä asuvan hahmon kohtalosta. Voit valita, elävätkö he vai kuolevat, lisäätkö heidät omistautuneiksi vampyyri-seuraajiksi klaaniisi vai käytätkö heitä kuuliaisina orjina palvelemaan jokaista käskyäsi.

Voit olla armollinen hallitsija tai muuttua armottomaksi tyranniksi, samalla kun laajennat sekä linnaasi että vaikutusvaltaasi alueella. Lisäksi paljastat vuosisatojen ajan pidetyn salaisuuden vampyyrien alkuperästä näillä seuduilla.

Pelimekaniikat

Vampire Dynasty tarjoaa synkän ja häiritsevän näkökulman tunnettuun Dynasty-formulaan, joka sisältää resurssien keräämistä, roolipelaamista, hallintaa ja oman elämän rakentamista sinulle sekä seuraajillesi. Linnan ollessa rakentamispyrkimystesi keskipiste ja hahmonkehityksesi perusta, voit milloin tahansa tutkia avointa hiekkalaatikkomaailmaa paljastaaksesi sen salaisuudet, kasvattaaksesi seuraajiesi määrää tai seurataksesi syvällistä tarinaa, joka on rikastettu täydellä ääniroolituksella ja elokuvamaisella esityksellä.

Linnoituksen rakentaminen

Vampire Dynasty -pelin demossa pääset kurkistamaan laajaan linnoituksen rakennusjärjestelmään. Voit lopulta personoida satoja käytettävissä olevia osia seinistä ja portaikoista aina omaan arkkuusi asti (sillä tyylikkäästi täytyy levätä) ja muihin huonekaluihin.

Valinnat ja seuraajat

Voit kokea, mitä tarkoittaa olla voimakas vampyyri, joka ei voi ajatella vain omaa verenhimoaan vaan myös uskollisten tai epäluuloisten alamaistensa hyvinvointia. Sukella elokuvallisen tarinan alkuun ja tunne, millaisia sydäntä raastavia päätöksiä sinun on tehtävä matkallasi Sangavian hallitsijaksi.

Sivutehtävät ja tarina

Ehkä sinua kiinnostaa enemmän pelin sivutehtävien tarjoaman mytologian paljastaminen? Vampire Dynasty tarjoaa runsaasti sivutehtäviä, jotka syventävät pelin maailmaa ja sen historiaa.

Kokeile demoa

Upota hampaasi Vampire Dynasty -pelin demoon, joka on nyt saatavilla osana Steam Next Fest -tapahtumaa. Peli julkaistaan PCSteam Early Access -versiona myöhemmin tänä vuonna.

 

 
 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa