Vanhat fantasia-legendat kohtaavat kyberpunk-tulevaisuuden FARSIDERS-toimintaseikkailussa

GambitGhost Studio, intohimoisten ja omistautuneiden sielujen täyttämä pelinkehitysstudio, ilmoittaa, että sen tuleva debyyttipeli FARSIDERS on saatavilla Kickstarterissa tänään.

FARSIDERS on reaaliaikainen, ylhäältä alaspäin kuvattu hack-and-slash-seikkailupeli, joka perustuu oikean maailman Arthurin legendoihin. Kaikki tarinavetoinen toiminta sijoittuu tyyliteltyyn futuristiseen kyberpunk-maailmaan, jossa on runsaasti teknologiaa ja taikuutta ja jossa aikamatkailu on yksi juonen keskeisistä elementeistä. Pelaajat seikkailevat intensiivisessä tarinassa tavatakseen legendaarisia sankareita, löytääkseen uusia loitsukortteja, taistellakseen ja suorittaakseen monenlaisia hienoja taistelutekniikoita historiallisia roistoja vastaan ja pelastaakseen maailman uudelta välittömältä uhalta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Päästä taitosi valloilleen ja kohtaa yli 30 erilaista vihollista.
  • Taistele jännittäviä pomoja vastaan, joilla on unohtumattomat ainutlaatuiset mekaniikat.
  • Päivitä teknologiaa ja taikuutta vahvemmaksi ja selviydy hengissä.
  • Aseiden lisälaitteet antavat ainutlaatuisen passiivisen päivityksen, joka luo uudenlaisen käyttökokemuksen.
  • Avaa maaginen energiavirta nimeltä Anima ja manipuloi tätä energiaa käyttämällä Aetheria-taikasäiliötä, joka on taitopuun muodossa.
  • Ryhdy Farsideriksi & käytä Tellunen loitsukortteja – Kerää mahdollisimman monta loitsukorttia ja yhdistä ne suosikki Spectek-aseisiisi pelityylisi mukaan ja kukista vihollisesi tappavalla iskulla!

FARSIDERS parantaa pelikokemustasi upealla alkuperäisellä musiikilla, jonka on säveltänyt Laryssa Okada, Halon ja muiden pelien uskomaton äänituottaja! Kuuntele osoitteessa: https://soundcloud.com/gambitghost-thailand 

FARSIDERSin Kickstarter-kampanja kestää 5. huhtikuuta 2023 – 5. toukokuuta 2023. Seuraa edistymistä ja osoita tukesi osoitteessa:

Tietoja GambitGhost Studiosta

GambitGhost Studio on vuonna 2020 perustettu thaimaalainen pelikehitysstudio. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee tällä hetkellä Bangkokissa, Thaimaassa. Studion tavoitteena on tuottaa korkealaatuisia, tarinavetoisia videopelejä. Toisin kuin useimmat uudet indie-studiot, he panostavat paljon resursseja huippuluokan grafiikan ja animaation tuottamiseen luodakseen uuden, ainutlaatuisen mutta kauniin uuden maailman/kulttuurin, joka parantaa pelaajan kokemusta. GambitGhost Studion menetelmänä on yhdistää pelisuunnittelu ja data-analytiikka uudenlaisen, mutta todella tyydyttävän

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa