Viihtyisä puutarhasimulaattori Garden In! ilmestyy tänään

Suomalainen julkaisija Bonus Stage Publishing ja italialainen kehittäjä Dramatic Iceberg ovat tänään innoissaan avatessaan vihdoin ovet unelmiesi puutarhoihin, jotka ovat täynnä söpöyttä ja lämpöä, uusimman hankkeensa Garden In! -pelin muodossa.

Garden In! on suomalaisen Bonus Stage Publishingin julkaisema, ja heidän ensimmäinen leppoisa pelinsä. ”On ollut hienoa työskennellä Dramatic Icebergin lahjakkaan tiimin kanssa ja nähdä, miten peli on kehittynyt ensimmäisestä nähdystä versiosta valmiiksi laatutuotteeksi. Näemme suurta kysyntää viihtyisämmille peleille PC:llä, ja olemme onnekkaita saadessamme Garden In!:in kanssa yhteistyötä tekevän investoijan, jolla on samanhenkinen maailmankatsomus”, kertoo Sami Mikkola yhteistyöstä kehittäjien ja pelin sijoittajan Double Jump Capitalin kanssa. 

Pelin suunnittelija Tommaso Verde kiusoittelee pelaajia jo nyt julkaisun jälkeen tulevalla sisällöllä: ”Nyt kun koko tiimimme on työskennellyt pelin parissa jo pitkään, olemme innoissamme nähdessämme, kuinka puutarhat kukkivat pian ympäri maailmaa. Olemme nykyään hyviä tutkimaan kasvien maailmaa ja koko tiimi kehittää jatkuvasti uusia kasveja ja malleja, joten Garden In! yhteisö tulee pian näkemään myös paljon päivityksiä!” 

Peli julkaistaan Steamissa, Epic Games Storessa ja GOG.comissa tänään 26. tammikuuta kello 15.00. Hinta on 9,99 EUR, ja julkaisun kunniaksi pelistä saa 10 % alennuksen ensimmäisten 7 päivän ajan 1. helmikuuta asti.

Peli on saatavilla englanniksi, italiaksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, portugaliksi, kiinaksi, japaniksi ja koreaksi.

Julkaisu muille alustoille on suunnitteilla, ja sen pitäisi tapahtua lähitulevaisuudessa.

Garden In! Steamissa: https://store.steampowered.com/app/1953860/Garden_In/ 

Garden In! GOG.comissa: https://www.gog.com/en/game/garden_in

Garden In! Epic Games Storessa: https://store.epicgames.com/en-US/p/garden-in-671c44 

Tietoa Bonus Stage Publishingista

Bonus Stage on suomalainen indiepelimerkki, joka on täynnä rakkautta unelmiensa pelejä tekeviä indie-kehittäjiä kohtaan. Työtapamme perustuu lausuntoon ja lupaukseen olla aina yksi hyvistä tyypeistä kaikenlaisille studioille ja peleille.

Tietoja Dramatic Icebergistä

Dramatic Iceberg on pieni pelinkehitysstudio, jonka perusti joukko kavereita, jotka tekivät pelejä autotallissa. Se sijaitsee Torinossa, Italiassa. Pitkään jatkunut intohimo videopeleihin ja ripaus kunnianhimoa ohjaavat meitä luomaan ja jakamaan viihdyttäviä pelejä, jotka ovat kuin ne, joita itse pelasimme ja rakastimme.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa