Viisi syytä tutustua tänään julkaistuun Welcome to ParadiZe -zombipeliin

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema avoimen maailman toimintapeli tekee zombeista avuliaita palvelijoita.

Welcome to ParadiZen zombikokemus tarjoaa erilaisen tavan suhtautua lihanhimoisiin zombeihin. Ensinnäkin niistä voidaan tehdä täysin vaarattomia tapauksia hyödyntämällä innovatiivista hakkerointikypärää. Samalla niistä on myös apua, kun hakkerointikypärällä zombien uusi ”elämä” valjastetaan hyötykäyttöön. Mikä parasta, tämän kaiken voi kokea yhdessä kavereiden kanssa! Pelin pelaamiseen onkin viisi hyvää syytä, joita selvennetään alla.

ParatiiZiin saapuessa pelaaja huomaa olevansa keskellä zombi-invaasiota. Tämä kuulostaa ehkä ajatustasolla ikävältä, mutta onkin tosiasiassa hyvä syy tutkia ympäristöä, kerätä varusteita ja purkaa energiansa alati uhkaavaan zombilaumaan. Riehaantuminen keskellä aivottomia zombeja on sekä vapauttavaa että ilahduttavaa. Lisäksi nurkista löytyy kaikenlaista kättä pidempää omaksi avuksi tai iloksi.

Kokemuksen roolipelimäisen luonteen ansiosta hommassa on mukana kehittymisen ja edistymisen meininki. Pelihahmo oppii uusia taitoja ja voi erikoistua eri osaamisalueisiin, kuten selviytymiseen, taisteluun tai zombihakkerointiin. Lisäksi oman leirin varustelu ja kehittäminen on palkitsevaa ja kiehtovaa puuhaa. Kun leiristä tekee haluamansa, on lopputuloskin palkitseva.

Zombimaailmanlopussa on myös hyvät puolensa. Niitä ovat muun muassa ympäristössä lojuvat käyttökelpoiset materiaalit, tarvikkeet, esineet ja aseet. Kun zombit eivät ymmärrä hyvän päälle, jää pelaajahahmolle enemmän kerättävää ja kierrätettävää.

Yllä mainittu zombihakkerointi on yksi pelin hauskimmista ja palkitsevimmista jutuista. Hakkerointikypärien avulla muuten aivottomat zombit muuttuvat hyödyllisiksi apulaisiksi ja tarjoavat myös apua muita zombeja vastaan puolustautuessa. Omia zombeja voi myös komentaa erilaisin käskyn, mikä vuorostaan saa pelaajan tuntemaan itsensä tärkeäksi. Jopa tärkeämmäksi kuin ennen maailmanloppua!

Pelistä voi nauttia yksin tai kavereiden kanssa. Eikä kukaan ole estämässä kokemasta tätä hauskuutta tuntemattomien pelaajien kanssa. Kenties niistä löytyykin uusia kavereita maailmanlopun zombiepidemiaa selvittäessä. Peliä voi pelata joko kahden pelaajan voimin paikallisessa yhteistyötilassa tai neljän pelaajan moninpelitilassa. Suurta hupia koko porukalle!

Welcome to ParadiZe on nyt saatavilla sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja: Video games for all platforms | NACON – Nacon (nacongaming.com)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa