Virtuaalista extreme-urheilua tarjoava Riders Republic aloittaa uuden pelikauden

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti urheilupelin uuden tuotantokauden Showdown-pelimuodolla.

Hurjat alamäkiajot, villit liitopukulennot ja monet muut vauhdikkaat lajit ovat Riders Republic -pelin keskiössä. Pelin toisella tuotantokaudella esitellään roppakaupalla uutta tekemistä, kun Showdown-pelimuoto omalla peliareenallaan avautuu kisaajien riemuksi. Tällä perin sähköisellä areenalla otetaan mittaa kahdella kuuden hengen joukkueella, joista kumpikin pyrkii keräämään talteen mahdollisimman suuren määrän areenalla lojuvia salamoita. Käytössä on myös uusia vekottimia, jotka tuovat aivan uudenlaista vauhdin hurmaa ja kisatunnelmaa monipelimittelöihin.

Uuden kauden myötä pelaajat voivat myös haastaa toisiaan erilaisiin massakisoihin, ansaita itselleen uusia peliasuja ja kokeilla aivan uudenlaista Manualmode-tilaa, jossa kuritetaan yksipyöräistä kapistusta taidolla. Uudenlainen klaanitoiminto mahdollistaa oman kaveripiirin luomisen ystävälistojen avulla, jolloin omien pelijamien luominen on entistäkin helpompaa.

Lisäksi uusi pelikausi tuo mukanaan koko kauden mittaisen edistymismittarin sekä erilaisia viikkokohtaisia haasteita. Näistä palkitaan ainutlaatuisin pelipalkinnoin koko kauden aikana. Kauden kruunaa erityinen 18. toukokuuta alkava Rabbids Takeover -tapahtuma, jossa monista peleistä tutut Rabbids-jänöset syöksyvät mukaan pelimaailmaan.

Pelin ensimmäisen vuoden kausikortin omistajille on luvassa kaksi uutta vekotinta jo etukäteen. Spider ja Juggernaut ovat kausikortin omistajien käytössä myös uudessa Showdown-tilassa heti alusta alkaen. Lisäksi mukana on ainutlaatuinen Sniper-lelu.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja pelistä: https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/riders-republic


Muuta luettavaa muualta

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa naiselle? Esimerkiksi älykello naiselle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa