Voita liput ensimmäisille CS2 Majoreille Kööpenhaminaan Kinguinin kilpailusta

Mistä on kyse

Lento + majoitus + liput (4 päivän pääsylippu Champions-vaiheeseen) ensimmäiseen CS2 Majoriin

Vastausaikataulu: Keskiviikko 27. syyskuuta klo 16:00 – sunnuntai 8. lokakuuta klo 23:59 PDT.

Ehdot ja säännöt: Vastaa kysymyksiin ja jaa ilmoitus uudelleen saadaksesi lisää mahdollisuuksia voittaa.

Counter-Strike 2 on pelin historian merkittävin tekninen harppaus. Siihen on tiedossa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä vuosien ajan.

Counter-Strike 2: Valven odotettu päivitys

Yhdysvaltalainen videopelikehittäjä Valve on julkistanut Counter-Strike-sarjan uusimman päivityksen, nimeltään Counter-Strike 2 (CS2). Tämä päivitys on ollut pitkään odotettu ja on saanut laajaa huomiota sekä pelialan että perinteisen median parissa, mukaan lukien Le Monde, The Verge, Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat.

Pelimoottorin uudistus

Yksi merkittävimmistä muutoksista on pelimoottorin päivitys. Grafiikat, äänet, pelituntuma, ostovalikko ja kartat ovat kaikki saaneet uuden ilmeen. Erityisesti savukranaattien toiminta on muuttunut; niiden tuottama savupilvi on nyt isompi ja paksumpi kuin aiemmin.

Dynaamiset savukranaatit

Savukranaatit ovat nyt dynaamisia ja reagoivat ympäristöön sekä valaistukseen. Ne voidaan myös työntää pois tieltä luotien ja HE-kranaattien avulla. Savu leviää nyt luonnollisesti esimerkiksi käytäviin, oviin ja portaikkoihin.

Tick-taajuuden muutokset

Toinen suuri uudistus on ns. tick-taajuuden vaikutuksen poistaminen liikkumiseen, ampumiseen ja heittämiseen. Tämä tarkoittaa, että pelin tapahtumat rekisteröidään nyt tarkemmin, mikä vaikuttaa pelin dynamiikkaan.

Karttojen ja äänimaailman uudistukset

Kartat ovat myös saaneet uudistuksia. Esimerkiksi Overpass-kartta on uudistettu ulkonäöltään kokonaan. Äänet ovat myös täysin uudistettu, ja ne vastaavat nyt paremmin pelin fyysistä ympäristöä.

Kilpailulliset muutokset

Pelissä on uusi kilpailujärjestelmä nimeltään CS rating, ja otteluiden kierrosmäärä on laskettu 15:stä 12:een. Tämä tekee otteluista lyhyempiä ja tiiviimpiä.

Ammattilaisten näkemykset

Vaikka CS2 on saanut paljon huomiota, ammattilaispelaajat ovat esittäneet huolensa pelin keskeneräisyydestä ja bugisuudesta. Siirtyminen CS2:een ammattilaistasolla on suunnitteilla lähiaikoina.

Tulevat päivitykset

Valve on ilmoittanut, että tämä on vain ensimmäinen vaihe ja että lisää päivityksiä ja yksityiskohtia julkaistaan tulevina kuukausina.

Tärkeät tiedot lyhyesti

  • Pelisarjan viides täysi versio
  • Korvaa 11 vuotta vanhan CS:GO:n
  • Pelaajien skinit ja virtuaaliesineet siirtyvät automaattisesti
  • Pelattavissa ilmaiseksi
  • Vapaaehtoisia mikromaksuja

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa