Voita Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla


Samsung The Frame: Teknologiaa ja taidetta olohuoneesi sisustuksessa

Samsung The Frame ei ole vain televisio, vaan se on suunniteltu olemaan osa kotisi sisustusta, mikä yhdistää huipputeknologian ja taideteoksen estetiikan. Sen taideteosmainen ulkoasu erottuu tavallisista televisioista, ja Art Mode -toiminto mahdollistaa valittujen taideteosten tai henkilökohtaisten valokuvien esittämisen, kun laitetta ei käytetä aktiivisesti televisiokatselussa. Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä teknologista laatua että visuaalista ilmettä. Kehysten laaja valikoima mahdollistaa television mukauttamisen erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni tai klassinen sisustus, joten voit valita juuri sinulle sopivan tyylisen kehyksen, joka täydentää olohuoneesi ilmettä.

Optimaalinen sijoitus televisiolle on olohuoneen keskeinen seinä, jossa se voi toimia kuin seinämaalauksen tavoin, tuoden taiteellista syvyyttä ja näyttävyyttä tilaan. Televisio voidaan myös sijoittaa niin, että se on ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion huoneeseen astuttaessa, mikä korostaa sen taideteosmaista luonnetta. Sijoittamalla televisio huolellisesti oikealle korkeudelle, se integroituu saumattomasti osaksi olohuoneen sisustusta, toimien yhtenä sen keskeisistä visuaalisista elementeistä. The Frame sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin, riippuen valitsemistasi kehyksistä. Sen minimalistinen ja moderni ulkoasu voi täydentää nykyaikaista sisustusta, kun taas rikkaampi, perinteisempi kehys voi sopia osaksi klassista ympäristöä. Lisäksi televisio voi olla keskeinen osa laajempaa seinäkokonaisuutta, joka sisältää muita taide-esineitä tai koriste-elementtejä, luoden monipuolisen ja kiehtovan visuaalisen kokonaisuuden.

Erityisesti suurissa, avoimissa tiloissa The Frame voi toimia tehokkaasti myös tilanjakajana. Sen asettaminen jalustalle tai seinälle tuo tilaan paitsi visuaalista iloa myös auttaa määrittelemään ja erottamaan toisistaan eri toiminnalliset alueet, kuten olohuoneen ja ruokailualueen. Tämä lisää tilan käytännöllisyyttä ja estetiikkaa, tehostaen kunkin alueen omaleimaisuutta ja käyttötarkoitusta. Samsung The Frame on siksi paljon enemmän kuin pelkkä televisio; se on monikäyttöinen sisustuselementti, joka tuo kotiisi sekä teknologian että taiteen, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän käytännöllisyyttä ja esteettistä nautintoa.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ – Ei pelkkä telkku, vaan taideteos!

Moi! Oletko kuullut tästä uudesta Samsungin telkusta? Se on ihan älyttömän siisti! Ei pelkkä tylsä musta laatikko seinällä, vaan oikeasti kuin taideteos.

Kuva kuin elokuvateatterissa

  • QLED-tekniikka takaa uskomattoman kirkkaat ja elävät värit, ja kaikki yksityiskohdat näkyvät terävästi.
  • 4K-resoluutio on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD, joten kuva on superterävä ja realistisen näköinen.
  • Älykäs prosessori tekee kuvasta entistäkin paremman ja skaalaa jopa huonommanlaatuista sisältöä lähelle 4K-laatua.
  • HDR-teknologia tuo kuvaan lisää kontrastia ja syvyyttä, ja värit ovat entistäkin luonnollisemmat.

Taidetta jokaiseen makuun

Kun telkkari on pois päältä, se voi näyttää taidetta! Voit valita Samsungin Art Storen valtavasta kokoelmasta tai laittaa omia kuviasi esille. Kehyksiä ja jalustoja on saatavilla monissa eri väreissä, joten voit muokata telkkarista sopivan juuri omaan sisustukseesi.

Älykäs ja helppokäyttöinen

Kaikki suoratoistopalvelut, sovellukset ja nettiselaimet löytyvät kätevästi telkkarista. Voit myös ohjata sitä äänelläsi Google Assistantilla tai Alexa-ääniavustajalla. Kaapelit on helppo piilottaa One Connect Box -liitäntäkeskukseen, joten telkkarin ympäristö pysyy siistinä.

Yhteenveto

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on paljon enemmän kuin pelkkä televisio. Se on taideteos, viihdekeskus ja fiksu älylaite samassa paketissa. Jos etsit jotain ainutlaatuista ja tyylikästä, tämä telkkari on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen!

Muista tarkistaa

  • Tarkemmat tiedot ja tekniset ominaisuudet löydät Samsungin nettisivuilta.
  • Voit kysyä minulta lisää tästä telkkarista tai mistä tahansa muusta.

Psst.. Jos olet taiteen ystävä, tämä telkkari on sinulle täydellinen! Voit ihailla taidetta milloin tahansa ja vaihtaa teoksia fiiliksen mukaan.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa