Voxlandsin esittely Steam Next Fest -tapahtumassa!

Voxray Games on innoissaan ilmoittaessaan osallistumisestaan Voxlandsin kanssa tulevaan Steam Next Fest -tapahtumaan, joka järjestetään 5.–12. helmikuuta 2024.

Upea voxel-seikkailu yhdistää sulavasti FPS-, RPG- ja selviytymiselementit ainutlaatuiseksi ja visuaalisesti vaikuttavaksi ray-traced-kokemukseksi. Voxlands tulee olemaan virallisen Steam Next Fest -valikoiman osa, ja laaja demo on jo saatavilla Steamissa. Demossa on useita tasoja ja tilanteita, jotka antavat pelaajille mahdollisuuden tutustua kaikkiin jännittäviin pelielementteihin, jotka tekevät tästä maailmasta niin hauskaa tutkia. Pelistä Voxlands kutsuu sinut seikkailuun kuin ei toiseen, missä jokainen toiminta muokkaa kerrontaa, ja voxel-maailma tulee kankaaksesi sekä luomiseen että tuhoamiseen. Ole valmis tutkimaan, taistelemaan, purkamaan, ryöstämään, selviytymään ja rakentamaan tietäsi suuruuteen!

Indie-seikkailu, joka sulauttaa sulavasti FPS-, RPG-, selviytymis- ja rakennuselementit ainutlaatuiseksi ja visuaalisesti vaikuttavaksi kokemukseksi, käyttäen oman raytrace-voxel-moottorinsa voimaa. Liity ystäviesi kanssa luodaksesi oman tarinasi ja valloittaksesi voxel-maailmat!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tutki kauniita voxel-maailmoja – Lähde vaaralliselle matkalle huolellisesti muotoiltujen, ray-traced-voxel-maisemien läpi, joissa on lumoavia paikkoja joka nurkalla.
  • Taistele mutatoitunutta villieläimistöä vastaan! – Kohdataan mutatoituneita olentoja monipuolisella asearsenaalilla, aina tuliaseista ja lähitaisteluaseista mahtaviin loitsuihin. Seuraa, kun voxelit hajoavat taistellessasi ja paljastavat vastustajiesi pikselikytkinten alla olevat paljaat luut.
  • Selvitä arvoituksia – Sukella levittäytyvän ”liman” arvoitukseen, joka muuttaa maisemaa, kun paikalliset asukkaat katsovat sinua ratkaisuna ongelmiinsa. Paljasta tämän ilmiön salaisuudet ja lähde matkaan täynnä kiehtovaa löytöretkeä.
  • Tuhoa esteet tielläsi – Vapauta tuhoava voimasi työkaluilla, jotka mahdollistavat ympäristön purkamisen aina pienimpään voxel-palaan asti. Löydä luovia ratkaisuja ongelmiin tai nauti yksinkertaisesti maiseman muokkaamisen ilosta.
  • Ryöstä ja rakenna – Tutki maailman piilotettuja nurkkia aarteita varten tai kaiva resursseja ja tee niistä haluamiasi luomuksia.
  • Selviydy! – Pidä huolta terveydestäsi ja nälästäsi. Sopeuta strategiasi asemasi mukaan ravintoketjussa ja ota tarvittavat varotoimet. • Rakenna uusia maailmoja – Intuitiivinen pelin sisäinen muokkaustyökalu antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella omia maailmojasi. Luo ainutlaatuisia pelihaasteita keksimällä alkuperäisiä tehtäviä.

Voxray Gamesista

VoxRay on pelistudio, joka perustettiin alkuvuodesta 2022 tuomaan Voxlands eloon. Siitä lähtien se on kasvanut noin 12 ohjelmoijan, taiteilijan ja maailman suunnittelijan tiimiksi. Yhtiö rakentaa pelin perustuen sen perustajan, Wouter van Oortmerssenin, luomaan räätälöityyn raytrace-voxel-moottoriin, joka on siitä lähtien kehittynyt merkittävästi. voxraygames.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa