Vs Chat Pack – ultimaattinen pelipaketti jokaiselle Twitch-fanille ilmestyy lokakuussa!

Kööpenhamina, Tanska – 27. syyskuuta 2022 – Eikö olisi hauskaa laittaa esteitä tai lähettää zombeja peliin, jota suosikkistriimaajasi pelaa Twitchissä? Tai olla toisella puolella ja elää pelikokemuksesi yhdessä katsojiesi kanssa reaaliajassa?

KevDK Games on miettinyt asian loppuun asti ja luonut ensimmäisen Twitch-yksinoikeudella toimivan pelipaketin, jonka avulla Twitch-striimaajat voivat pelata yleisönsä kanssa chat-vuorovaikutuksen kautta. Vs Chat Pack julkaistaan jo lokakuun 13. päivänä!

Vs Chat Pack on Twitch-striimaaja-pelipaketti, joka sisältää neljä peliä neljästä eri lajityypistä, jotka kaikki keskittyvät Twitch-chat-vuorovaikutukseen. Katsojat pelaavat kirjoittamalla erilaisia komentoja Twitch-chatissa, ja jokaisessa pelissä he voivat yksilöllisesti vaikuttaa pelikokemukseen! Mitään asetuksia ei tarvita, kirjoita vain kanavasi nimi peliin ja olet valmis aloittamaan!

”Se, että katsojat voivat pelata striimaajia vastaan, on minusta kiehtovaa. Olen pelannut pelejä ja katsellut Twitch-striimejä, joten olen miettinyt, millainen tämä yhdistetty kokemus olisi. Vs Chat Pack on henkilökohtainen vastaukseni tähän kysymykseen. Neljä erilaista peliä, joissa striimaaja ja katsojat ovat mukana ja jotka mahdollistavat uudenlaisen vuorovaikutuksen heidän välillään. En malta odottaa, että striimaajat ja katsojat pääsevät kokeilemaan sitä.” Casper Friis Farsøe, Vs Chat Packin luoja.

Vs Chat Packin neljä peliä ovat:

Predicting Vs Chat

Strategiaennustuspeli – Sphere Fighters -taistelijat taistelevat areenalla, mutta kuka suoriutuu parhaiten? Ennen jokaista kierrosta esitellään Sphere Fighters -taistelijat, joilla on satunnaiset ominaisuudet ja kyvyt. Sinä ja jokainen katsoja valitsette erikseen Spheren. Saatte pisteitä jokaisesta eliminoinnista, jonka valitsemanne Sphere Fighter tekee, ja jos se on viimeinen pystyssä oleva Sphere. Tietyn määrän kierroksia jälkeen se, joka on kerännyt eniten pisteitä, voittaa pelin! Sinä ja jopa 5000 katsojaa voitte pelata Predicting vs. Chat -peliä.

Running Vs Chat

Loputon juoksu, jossa katsojasi muodostavat kaikki esteet – kuinka pitkälle pääset, ja kuka on se, joka pysäyttää sinut? Katsojat voivat myös tehdä yhteistyötä tiettyinä aikoina luodakseen sinulle erityisiä yllätyksiä. Nämä voivat vaikeuttaa juoksua, joten pidä silmällä, mitä tahansa katsojat heittävätkin tiellesi!

Typing Vs Chat

Kirjoita selviytyäksesi! Katsojiesi spawnaamat zombit ympäröivät sinua joka puolelta tässä zombiapokalypsissä. Sinun on ammuttava zombeja kirjoittamalla niiden nimet – jokainen zombi on nimetty sen katsojan mukaan, joka on lähettänyt ne. Muista kirjoittaa ’reload’, jotta voit ladata aseesi uudelleen, kun luodit loppuvat. Katsojat voivat myös luoda erilaisia zombeja, joten ole varovainen!

Drafting With Chat

Tee yhteistyötä katsojiesi kanssa tässä pakanrakennuskorttipelissä. Kymmenen yhä vaikeampaa vastustajaa on tielläsi, ja ennen jokaista kohtaamista katsojasi luovat sinulle uusia kortteja. Poista pakastasi vanhat kortit, laadi ja aseta uusia sekä katso, onko pakastasi vastusta haasteelle! Jokainen kortti on myös nimetty sen luoneen katsojan mukaan. Pitävätkö katsojasi puoliasi ja toimittavat sinulle hyödyllisiä kortteja vai sabotoivatko he sinua niin paljon kuin voivat?

Olitpa sitten intensiivisen pelisession, rentouttavan ja chillaavan kokemuksen, yhteisöllisen striimin tai vain nopean pelisession tarpeessa, tämä paketti kattaa kaikki tarpeesi. Toivottavasti sinulla on hauskaa Vs Chat Packin kanssa!

Muista toivomuslistata Vs Chat Pack Steamissa: https://store.steampowered.com/app/2154090/Vs_Chat_Pack/

Lisätietoja KevDK Gamesista:

KevDK Games on yhden miehen studio, jota johtaa Casper Friis Farsøe, tanskalainen indie-kehittäjä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa pelien What The Golf? ja Expeditions: Conquistador parissa. Tämä on ensimmäinen KevDK Gamesin julkaisema peli.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa