War Thunder – K9 VIDAR

K9 VIDAR on yksiä uusimpia lisäyksiä War Thunder peliin ja se on tällä hetkellä ”lievästi” ylivoimainen. K9 lisättiin Sons of Attila päivityksen mukana Ruotsin puuhun jonka yhteydessä lisättiin myös Pvkv IV, A32A Röd Adam sekä T2. Tänään annamme ajoneuvosta pienen esittelyn ja kerromme oman mielipiteemme siitä

K9 VIDAR tunnetaan yleisesti nimellä K9 Thunder joka on kotoisin Etelä-Koreasta. Norjan lisäksi myös Suomella sekä Virolla on omat versionsa siitä, Suomessa se tunnetaan nimellä Moukari. Meillä on kokonainen artikkeli sen oikean elämän versiosta ja sen kyvyistä, löydät sen täältä.

K9 VIDAR – Ominaisuudet

Pelissä K9 VIDAR sijoittuu 7.7 ”Battle Rating” asteikolla joka on ollut hieman ihmeellinen päätös Gaijinilta. VIDAR saa toisen generaation Thermal-tähtäimen, laaserilla toimivan etäisyysmittarin ja 155mm HE-ammuksen jonka nopeus on huikeat 935 metriä sekunnissa. HE-ammukset ovat pääsääntöisesti melko raskaita joka tarkoittaa sitä että niiden nopeus on yleensä paljon pienempi ja ammus myös tippuu nopeammin. VIDAR ei kuitenkaan omista sitä ongelmaa. Tuossa paremmassa HE-ammuksessa on myös 9 kiloa räjähdysainetta (TNT) joten ei ole kovin montaa panssarivaunua joka siitä selviäisi hengissä. Koska top-tier peleissä tankeilla on kevyempi panssari, VIDAR loistaa siellä jopa paremmin kuin omassa tierissä.

7.7 BR:n tuntumassa nuo toisen generaation Thermal-tähtäimet ovat suhteellisen harvinaisia, etäisyysmittari ei niinkään, mutta kun ne kaksi pistää yhteen niin se luo VIDARista melko ylivoimaisen.

VIDARilla on kuitenkin erittäin heikko panssarointi, itse tykin alueella se on 14mm ja rungossa 20mm joten melkein kaikki kykenee läpäisemään sen. Latausaika aluksi on 7,8 sekuntia joka laskee miehistön tasosta riippuen aina siihen 6.18 sekuntiin.

Pelityyli

Koska panssarointi on todella ohut VIDARissa, paras tapa sillä on ”sniputtaa” etäältä. Siihen rooliin etäisyysmittari ja Thermal-tähtäimet onkin suunniteltu ja se on erittäin miellyttävää tuhota vastustaja kilsan jos toisenkin

VIDAR on myös todella nopea kokoonsa verrattuna, maksiminopeus on huikeat 68km/h ja pakki 39km/h. Nämä nopeudet ja vaunun ominaisuudet kuvastaa siis Realismi ja Simulaatio taisteluja.

Gaijin tulee aivan varmasti nostamaan K9 VIDAR:n ylemmäs tuosta tämän hetkisetä 7.7 BR:stä.

Mikäli et ole vielä kokeillut War Thunderia mutta haluaisit, rekisteröidy käyttämällä meidän linkkiä ja saat 50 premium valuuttaa täysin ilmaiseksi heti kun olet ottanut tuplasuojauksen tilillesi päälle!

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa