Welcome to ParadiZe -zombipelistä julkaistaan ilmainen demoversio

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema avoimen maailman toimintapeli lähestyy zombikatastrofia ainutlaatuisesta kulmasta.

Lukemattomat zombielokuvat ja -pelit ovat viihdyttäneet viime vuosina synkillä ja kauhuntäyteisillä tarinoillaan. Niitä kaikkia kuitenkin yhdistää samankaltainen lähestymistapa zombeihin: ne on tuhottava, jotta ihmiskunta voi pelastua. Entäpä jos zombeista olisikin hyötyä ja ne voisi valjastaa ihmisten avuksi? Welcome to ParadiZe -pelissä kuvitteellinen teknologiayritys Tusk Group on kehittänyt ainutlaatuisen hakkerointikypärän. Sen avulla näiden epäkuolleiden olentojen toiminnat ”hakkeroidaan” eli otetaan omistajan hyötykäyttöön.

Pelin uudessa esittelyvideossa tutustaan miljardööri Jeff Tuskiin, mieheen Tuskin Groupin takana, joka on myös yksi pelin keskushenkilöistä. Jeff pistää tuulemaan niin talossa kuin puutarhassakin, eikä anna zombiuhkan häiritä elämäänsä, vaan hän kääntää zombit uhkasta mahdollisuudeksi. Toisinaan tämä vaatii kovempien työkalujen, kuten liekinheittimen, käyttöä. Toisinaan taas uhkana ovat muut ihmiset, kuten kateelliset naapurit, joiden kanssa onkin suotavaa käyttää toisenlaisia keinoja.

Ensi kuussa julkaistavasta pelistä saadaan myös demoversio ensi viikolla. PC-tietokoneille julkaistava demoversio tulee ladattavaksi Steam-palveluun Steam Next Fest -tapahtuman aikana ja on pelattavissa 29. tammikuuta ja 12. helmikuuta välisenä aikana. Demoversion myötä pelaaja voi tutustua pelin kutkuttavaan teemaan ja jännittäviin tapahtumiin täysin ilmaiseksi.

Welcome to ParadiZe julkaistaan 29. helmikuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Pelistä lisää: Video games for all platforms | NACON – Nacon (nacongaming.com)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Welcome to ParadiZe -zombipelistä julkaistaan ilmainen demoversio”

Vastaa