Wild Card Football tänään saataville PC, PlayStation, Xbox ja Switch pelikoneille

Tämä arcade-urheilupeli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden luoda oman huippujoukkueensa amerikkalaisessa jalkapallossa. Pelissä ei keskitytä ainoastaan taitoosi ohjata pelaajia kentällä, vaan myös kykyysi käyttää erilaisia tehosteita ja sääntöjä rikkovia Wild Card -kortteja joukkueesi eduksi.

Voimanapit ja Wild Cardit

Pelaajat voivat käyttää erilaisia voimanappeja ja Wild Card -kortteja saadakseen etulyöntiaseman vastustajaan nähden. Nämä elementit lisäävät strategista syvyyttä peliin ja tekevät siitä enemmän kuin vain perinteisen urheilupelin.

Laaja valikoima ammattipelaajia

Wild Card Football sisältää satoja pro-tason amerikkalaisen jalkapallon pelaajia. Mukana on myös entinen NFL-supertähti Colin Kaepernick, joka on antanut oman panoksensa pelin strategisiin ja luoviin elementteihin.

Strateginen ja luova panos

Colin Kaepernick ei ole vain yksi monista pelissä esiintyvistä pelaajista, vaan hän on myös osallistunut aktiivisesti pelin kehitykseen. Hänen kokemuksensa on vaikuttanut pelin strategisiin ja luoviin osa-alueisiin, mikä tekee pelistä entistäkin immersiivisemmän.

Selkeä listaus aiheeseen liittyen

  1. 7 vastaan 7 toiminta: Nopea ja intensiivinen pelimuoto.
  2. Voimanapit ja Wild Card -kortit: Strategisia elementtejä, jotka lisäävät pelin syvyyttä.
  3. Laaja pelaajarosteri: Satoja ammattipelaajia mukana.
  4. Colin Kaepernick: Entinen NFL-supertähti on osallistunut pelin kehitykseen.

Kuka peli sopii?

Tämä peli sopii kaikille amerikkalaisen jalkapallon faneille, riippumatta siitä, oletko aloittelija vai kokenut pelaaja. Pelin helppo omaksua -tyyli ja monipuoliset strategiset elementit takaavat, että jokainen pääsee nauttimaan pelistä.

Miten aloittaa pelaaminen?

Pelin aloittaminen on helppoa. Käyttöliittymä on suunniteltu siten, että pelaajat pääsevät nopeasti mukaan toimintaan. Pelissä on myös erilaisia tutoriaaleja ja harjoitusmoodi, jotta uudet pelaajat voivat perehtyä pelin mekaniikkaan.

Yhteenveto

Wild Card Football on arcade-tyylinen urheilupeli, joka tarjoaa jotakin sekä aloittelijoille että kokeneille pelaajille. Mukana on laaja valikoima ammattipelaajia, strategisia elementtejä ja sääntöjä rikkovia Wild Card -kortteja. Colin Kaepernickin osallistuminen pelin kehitykseen tuo lisää syvyyttä ja autenttisuutta kokemukseen.

Wild Card Football on nyt saatavilla PlayStation®5:llä, Xbox Series X|S:llä, PlayStation®4:llä, Xbox Onella, Nintendo Switch :ille sekä PC:llä Steam- ja Epic Games Store -kaupoista. Pelissä on laaja yhteensopivuus eri laitteiden välillä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan eri pelaajille.

Eri versiot ja niiden sisältö

Pelille on tarjolla kolme eri versiota:

  • Standard Edition: Saat pelin perusversion hintaan £34.99 / €39.99.
  • Deluxe Edition: Peruspeli, Season Pass, Blazing Bones -asu ja 10 korttipakettia hintaan £49.99 / €59.99.
  • Ultimate Edition: Kaikki Deluxe-version sisältö sekä 10 legendaarista asua hintaan £54.99 / €69.99.

Ääninäyttely ja erikoisliikkeet

ESPN:n legendaarinen urheilutoimittaja Chris Berman antaa äänensä pelille. Wild Card Football mullistaa lajin tarjoamalla räiskyviä liikkeitä, peliä muuttavia Wild Card -voimanappeja ja tuhoisia Rule-Breakers-toimintoja, joilla voi yllättää vastustajat.

Monipuoliset pelimuodot

Voit nousta mestariksi yksin pelaamalla single-player Season -moodia tai sukeltaa todelliseen kilpailuun oikeita pelaajia vastaan paikallisessa tai verkossa tapahtuvassa moninpelissä, joka tukee ristiinpelaamista eri alustojen välillä.

Räätälöintimahdollisuudet

Pelissä on lukuisia tapoja muokata omaa joukkuettasi – voit yhdistellä erilaisia logoja, univormuja, värejä, stadioneita, pelikirjoja ja paljon muuta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda joukkueesi omanlaiseksesi.

Haasteet ja korttien avaus

Edetessäsi erilaisissa tapahtumissa ja haasteissa voit avata uusia pelaajia ja kortteja, joita voit käyttää yllättämään tietämättömät vastustajat. Jokainen kortti ja pelaaja tuo omanlaisensa dynamiikan peliin, mikä tekee jokaisesta ottelusta ainutlaatuisen.

Yhteenveto

Wild Card Football tarjoaa monipuolisen pelikokemuksen eri alustoilla ja erilaisilla pelimuodoilla. Lisäksi pelissä on laaja valikoima räätälöintimahdollisuuksia ja monia erilaisia haasteita, jotka pitävät pelikokemuksen mielenkiintoisena pitkään.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa