Wild West Dynasty – tarinavetoinen hiekkalaatikkoroolipeli – on ulkona NYT!

Valmistaudu villiintymään tarinavetoisen hiekkalaatikkoroolipelin ja uuden pelikuvatrailerin kanssa

Oberhaching, Saksa, 16. helmikuuta 2023 – Odotus on ohi. Tästä päivästä alkaen kehitystiimi Moon Punch Studio ja julkaisija Toplitz Productions avaavat ylpeänä Early Accessin ovet kiihkeästi odotetulle eri genrejä yhdistävälle Wild West Dynasty -pelille. Sekoittaen tarinavetoista toimintaseikkailua avoimen maailman hiekkalaatikkopeliin, syvälliseen mutta intuitiiviseen kaupunginrakentajaan, resurssienhallintaan ja roolipeliin, sinut kutsutaan kokemaan selviytymistaistelu 1800-luvun Amerikan lännen villin rajamaan ankarassa ympäristössä.


”Olemme erittäin iloisia voidessamme avata näkemyksemme villistä lännestä pelaajille”, kommentoi Moon Punch Studion kehityspäällikkö ja toimitusjohtaja Szymon Żebialowicz. ”Odotamme innolla yhteisön palautetta, samalla kun otamme seuraavat askeleet laajalla toimintasuunnitelmallamme. Meillä on jo suunnitteilla paljon lisäsisältöpäivityksiä, aina uudesta tutkittavasta biomista, tarinan laajentamisesta ja jatkamisesta tai useammista käsityöpiirustuksista pelimekaniikan hiomiseen asti.”

Toplitzin tuotantopäällikkö Robin Gibbels lisää: ”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme vihdoin kutsua pelaajat karuun ja laajaan Villiin länteen. Moon Punch Studio laittoi sydämensä ja sielunsa tämän valtavan avoimen maailman luomiseen ja täytti sen elämällä ja mielenkiintoisilla mekaniikoilla, samalla kun se laajensi Dynasty-pelisarjan rajoja.”

Wild West Dynasty on nyt saatavilla Early Accessissa Steamissa, GOG.comissa ja Epic Games Storessa, jossa pelaajat voivat hankkia lippunsa villin lännen valloittamiseen 20 %:n erikoisalennuksella 24,99 euron suositushinnalla.


Pääpelin lisäksi saatavilla on kolme erikoisversiota:

  • ”Settler’s Guide to the Wild West”, joka on kokoelma kolmesta peliin liittyvästä digitaalisesta kirjasta (Game Compendium, Cookbook ja Wild West Architect). 
  • The Digital Supporter Edition, jossa on lisämateriaaleja, kuten Original Soundtrack, jossa on 20 pelin tunnelmallista kappaletta, taustakuvia ja eksklusiivinen novelli.
  • Ultimate Edition, jossa yhdistyvät The Settler’s Guide ja Digital Supporter Pack.

Säännöllisiä sisältöpäivityksiä suunnitellaan, ja tiekartta on laadittu jo seuraavaksi kahdeksitoista kuukaudeksi. Suunniteltujen parannusten ja lisäysten joukossa on muun muassa pelattava naishahmo, vuoristoalueiden avaaminen kolmantena valtavana elinympäristönä laajassa avoimessa maailmassa, dramaattisen tarinan jatkaminen, minipelejä, uusia pelattavuuselementtejä sekä uusia tuettuja kieliä.

Ominaisuudet:

Nauti avoimesta maailmastaTutki käsintehtyä maailmaa, matkusta jalan tai hevosen selässä ja koe ainutlaatuisia ympäristöjä, joista jokainen on täynnä vaaroja, aarteita, salaisuuksia ja paljon tilaa toteuttaa kaupunginrakennusunelmasi.

Selviydy tappavasta rajaseudusta
Kerää, valmista käsityönä, metsästä, kasvata karjaa ja selviydy armottomassa erämaassa. Vältä paahtavia keskipäivän lämpötiloja, pysy lämpimänä jäätävän kylminä öinä ja varo vaarallisia villieläimiä. Rosvot vaanivat joka nurkan takana, joten sinun on parasta opetella käyttämään aseita ja puolustamaan itseäsi, kauppakaravaanejasi ja kaupunkiasi.

Rakenna kotisi
Ryysyistä rikkauksiin: aloita uudisasukkaana, rakenna oma maatila ja laajenna sitä kukoistavaksi, vauraaksi kaupungiksi. Luo se miten vain voit kuvitella ja rakenna ikonisia lännenpaikkoja toteuttaaksesi visiosi, saluunoista ja sheriffin toimistoista seppiin ja jopa hotelleihin.

Kirjoita oma tarinasi
Koe laaja tarina, jossa on kymmeniä tehtäviä, haarautuvia dialogeja ja seurauksia. Etsi oma tapasi selviytyä villissä lännessä, käsittele historiaasi ja kirjoita oma tarinasi rakentamalla ja laajentamalla asutusta, hallinnoimalla resursseja, jakamalla työntekijöitä ja etsimällä elintärkeitä kauppareittejä, jotta asutuksesi kasvaisi.

Luo oma dynastia, joka kestää vuosikymmeniä, kun muokkaat Wild Westiä.

Hanki Wild West Dynasty Steamissa: https://store.steampowered.com/app/1329880/Wild_West_Dynasty/

Hanki Wild West Dynasty Gog.comista: https://www.gog.com/en/game/wild_west_dynasty

Hanki Wild West Dynasty Epic Games Storesta: https://store.epicgames.com/en-US/p/wild-west-dynasty

Screenshot 2023-02-16 at 09.42.44.png


About Toplitz Productions The German-Austrian publisher, whose name originates from the mysterious Toplitz Lake in the heart of Austria, develops and publishes games with ”heart & soul” for all platforms. The company consists of a healthy mix of experienced industry veterans and young talents, all of whom are passionate gamers. They enjoy working with creative developers on many exciting titles, such as those from the ”Dynasty” and ”Giant” series.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa