XGIMI Elfin ylitti miljoonan myydyn kappaleen rajan

Helsinki, 10. toukokuuta 2022XGIMI, palkittu ja alan johtava projektori- ja laser-tv-brändi, ilmoitti myyneensä tässä kuussa miljoonannen¹ Elfin-yksikkönsä. Elfin suunniteltiin tekemään kaikista pienistä hetkistä suurempia, ja niin se tekikin, kiitos muissa XGIMI-projektoreissa nähdyn ”all-in-one”-tuotekonseptin. Yksinkertaistetun asennuksen ja käytettävyyden, erinomaisen resoluution, elokuvamaisen äänentoiston ja loputtoman sisäänrakennetun viihteen ansiosta Elfin poistaa perinteisten projektoreiden entiset hankaluudet – ja kaikki tämä kompaktissa, esteettisesti miellyttävässä muodossa. Miljoonan¹ virstanpylvään ylittäminen on merkittävä saavutus, ja kiitokseksi lukuisille käyttäjille ympäri maailmaa XGIMI tarjoaa Elfinistä 15 prosentin alennuksen virallisella verkkosivustollaan ja Amazonin myymäläsivullaan 9.-15. toukokuuta.

Elfinin tyylikäs ja kompakti muotoilu tekee siitä erinomaisen kumppanin ensi kertaa projektoria käyttäville, jotka haluavat sisustaa kotiaan tyylillä. Elfin projisoi FHD-kuvanlaatua terävillä yksityiskohdilla valtavaan 200-tuumaiseen näyttöön, joka muuttaa minkä tahansa huoneen loistavaksi elokuvateatteriksi. Lisäksi selkeä kuva on mahdollista sen säteilevän kirkkaan 800 ANSI-lumenin² ansiosta – mikä on ainutlaatuista tässä luokassa. Ammattimaiset Harman Kardon 3W -kaiuttimet varmistavat, että suosikkisisältösi on mukaansatempaavaa – sisältö, joka on helposti saatavilla integroidun Android TV™:n kautta, ja joka tarjoaa yli 5 000 sovellusta, kuten Prime Video, HBO Max, Hulu ja Disney+.

Elfin tekee miljoonista pienistä hetkistä suurempia, yksinkertaisesti ja nopeasti yrityksen alan johtavan ISA-teknologian (Intelligent Screen Adaption) ansiosta. Automaattisilla ominaisuuksilla, kuten tarkennuksella, näytön kohdistuksella, esteiden välttämisellä ja keystone-korjauksella, Elfin varmistaa automaattisesti, että näyttösi on suorakulmainen ja kristallinkirkas ja että katselukokemuksesi on keskeytymätön ilman vaivaa.

Yli miljoonna kappaleen  myynti ei ole yllättävää Elfinille, sillä käyttäjät arvostavat sen monia hienouksia. Alan asiantuntijat, tiedotusvälineet ja asiakkaat ympäri maailmaa ovat ylistäneet Elfiniä uskomattoman helposta asennuksesta ohueen muotoiluun. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että käyttäjät ovat ottaneet Elfinin niin hyvin vastaan. Otimme sen kehittämisessä huomioon asiakkaiden tarpeet, erityisesti yhteydet ja muotoilun. Tavoitteena oli projisoida kaikki rakastamasi, missä ikinä oletkin – joten Elfin voi tehdä jokaisesta hetkestä elämässäsi entistäkin suuremman”, sanoo Tex Yang, Global Business Unitin varatoimitusjohtaja.

Elfinin minimalistinen muotoilu on jo voittanut lukemattomia palkintoja, kuten Red Dot Design Awardin, iF Design Awardin ja VGP-palkinnon, joka tunnetaan myös maailmanlaajuisen ääniteollisuuden Oscarina.

XGIMI Elfin Smart LED -projektori on saatavilla XGIMIn virallisilla verkkosivuilla osoitteessa www.xgimi.com, Amazonissa ja paikallisilta yhteistyökumppaneilta, kuten Proshopilta. Lisätietoja Elfinistä ja alennuksesta saat seuraavasta:  Elfin – XGIMI Uusi pieni LED-kotiprojektori.

¹ Myydyt kokonaisyksiköt sisältävät kaikki XGIMI-tuotesarjan projektorit, joihin Elfin kuuluu.

² Tuotteen kirkkausarvot ja -merkit ovat XGIMI-laboratorioiden ja yrityksen tuottamia. XGIMI-laboratorion standardit löytyvät osoitteesta: https://global.xgimi.com/pages/luminance-testing-method.

Lisätietoja XGIMI:stä

Vuodesta 2013 lähtien XGIMI on luonut pysyviä muistoja miljoonille ihmisille ympäri maailmaa älykkäiden projektorien ja laser-televisioiden avulla. Yhteistyössä tunnettujen kumppaneiden, kuten Googlen, Harman Kardonin ja Texas Instrumentsin kanssa tuotemerkki kehittää poikkeuksellisia all-in-one-viihdelaitteita, joissa keskitytään helppokäyttöisyyteen. Innovaation, yksinkertaisen käyttöönoton ja esteettisesti miellyttävän muotoilun avulla XGIMI pyrkii jatkuvasti luomaan erinomaisia koti- ja kannettavia projektoreita, joista kaikki voivat nauttia. Käyttäjäkeskeinen lähestymistapa on auttanut sitä voittamaan 43 kansainvälistä palkintoa, mukaan lukien EISA Best Buy Projector Award, CES Best Innovation Award, VGP Awards, iF Design Awards, Red Dot ja Good Design Award. XGIMI ei kuitenkaan ole vielä valmis. Yritys jatkaa innovointia ja käyttäjäkokemuksen optimointia ja pyrkii olemaan maailmanlaajuinen markkinajohtaja ja maailman ykkösprojektioteknologiayritys.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”XGIMI Elfin ylitti miljoonan myydyn kappaleen rajan”

Vastaa