Xsolla ottaa kumppanikseen Alipayn saadakseen jalansijaa aasiassa tuomalla pelejä uusille markkinoille

Xsolla, johtava globaali videopelikauppayhtiö, ilmoitti uusien ratkaisujen ja ominaisuuksien julkistamisista neljännesvuosittaisena julkaisuviikkonaan. Pelinkehittäjät voivat nyt hallita pelaajapromootioita ja muokata markkinointipyrkimyksiään päivitetyssä Web Shopissa, joka julkaistaan tällä viikolla. Lisäksi Xsolla saa kumppanikseen useita alihankkijoita kolmessa uudessa ratkaisussa, jotka tarjoavat kehittäjille kaikki mahdollisuudet laajentua eri maissa. Lopuksi Xsolla luo uusia ominaisuuksia ja päivityksiä NFT-ratkaisutarjontaansa poistaen näin esteet Web 3.0 -käyttäjiltä, jolloin he voivat myydä, varastoida, luoda ja toimittaa NFT:itä käyttäjien lompakkoihin yhdestä käyttöliittymästä, joka on integroitu muiden Xsolla-ratkaisujen kanssa. 

”Xsolla on omistautunut tarjoamaan luokkansa parhaita palveluita ja tukemaan mobiilipelien kehittäjiä ympäri maailmaa auttaakseen heitä tavoittamaan useampia pelaajia useammilla alueilla”, kertoo Chris Hewish, Xsollan pääjohtaja. ”Mobiilipeliteollisuuden kehittyessä pysymme aallonharjalla laatimalla uniikkeja ominaisuuksia mobiiliratkaisuihimme auttaaksemme kumppaneitamme saamaan suoran yhteyden pelaajiinsa.”

Xsollaan integroidaan Alipay+. Se on Ant Groupin kokoelma globaaleja, rajat ylittäviä mobiilimaksuja ja markkinointiratkaisuja, jotka sallivat kauppiaiden palvella kuluttajiaan paremmin maailmanlaajuisesti.
Lisätietoja Xsollan maksuratkaisuista:
xsolla.pro/rw13payments

Päivitetyt Xsolla Web Shop -ominaisuudet vastaavat markkinoiden tarpeisiin ja mahdollistavat kumppanien hyötymisen suorasta vuorovaikutuksesta kuluttajien kanssa verkkokaupassaan. Näiden uusien ominaisuuksien tavoite on auttaa kehittäjiä hallinnoimaan pelaajapromootioita, jotta he voivat personoida markkinointiponnistelujaan tarjotakseen ainutkertaisia ja arvokkaita elämyksiä kaikille kuluttajille.
Lisätietoa Xsolla Web Shopista:
xsolla.pro/rw13webshop

Xsolla loi NFT-maksuprosessin aiemmin tänä vuonna, jotta kehittäjät voisivat lisätä NFT:t peliekonomiaansa nopeasti ja turvallisesti. Tämän ominaisuuden ansiosta pelaajat pystyvät tekemään ostoja haluamallaan fiat-maksutavalla. Kehittäjä vastaa NFT:iden luomisesta ja toimittamisesta, kun taas Xsolla hoitaa maksuliikenteen ja peliesineiden toimitusprosessista fiat-valuutoilla.

Lisätietoja NFT-maksuista: xsolla.pro/rw13nftcheckout

Pelitrailereista on tullut pelimarkkinoinnin avaintekijä, ja hyvä traileri pystyy luomaan hypetystä, lisäämään ennakkotilauksia, nostamaan pelimyyntiä ja jopa markkinoimaan peliä sen julkaisemisen jälkeenkin. Tällä uudella ohjelmalla pelinkehittäjät voivat hakea trailereilleen rahoitusta aina 250 000 dollariin saakka vastineeksi osuudesta pelinsä tulevista myyntituotoista. Jos trailerin kustannukset ovat tätä suuremmat, se rahoitettaisiin pelisijoitusalustan kautta.

Kehittäjät, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan rahoitusta trailerilleen, löytävät lisätietoa täältä: xsolla.pro/rw13funding

Xsollan pelisijoitusalusta on kokoelma investointivaiheessa olevia pelejä. Vahvistetut sijoittajat, mukaan lukien korkean nettovarallisuuden henkilöt ja sukujen omaisuudenhoitoyhteisöt, voivat selata kokoelmaa tai hakea suoraan omiin kriteereihinsä sopivia pelejä. Kun sopiva peli löytyy, sijoittajat tulevat mukaan projektiin yhteissijoituksella ehdoin, jotka kehittäjä ennalta laatii yhdessä Xsollan kanssa. 

Kehittäjät ja sijoittajat voivat hakea mukaan Xsollan pelisijoitusalustaan ja traileriohjelmaan täältä: xsolla.pro/rw13gip

Lisätietoa: https://xsolla.com 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa