Ylistetty Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailu sai odotettua lisäsisältöä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa alkuvuoden menestynyttä toimintaseikkailua ilmaisella sisältöpäivityksellä.

Juuri julkaistu Warrior’s Path -lisäosa on ilmainen päivityspaketti, joka kutsuu Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailun pelaajia palaamaan Qaf-vuoren haasteiden pariin. Pelipäivitys sisältää uusia pelimuotoja sekä muuta sisältöä rikastamaan alkuperäistä toiminnallista seikkailukokemusta. Myöhemmin kuluvan vuoden aikana on luvassa vielä lisää uutta sisältöä.

Uusia pelitiloja ovat nopeuskeskeinen speedrun sekä pysyvän hahmokuoleman aiheuttava permadeath. Nimensä mukaisesti speedrun keskittyy pelikenttien läpäisyyn mahdollisimman nopeasti. Se onkin suosittu pelimuoto erilaisten pelivaikuttajien keskuudessa.

Permadeath-pelimuodossa taas keskitytään pelin suorittamiseen mahdollisimman haasteellisesti eli pelihahmon kuolematta. Kun hahmo kuolee, peli päättyy eikä latausvaihtoehtoa ole tarjolla. Tämä myös rautamiesmuotona tunnettu haastetila onkin tarkoitettu pelin veteraaneille, jotka kaipaavat lisähaastetta pelaamiseen.

Näiden pelimuotojen lisäksi Sargon-hahmolle on tarjolla neljä uutta asukokonaisuutta, jotka tuovat uutta väriä tutuksi tulleeseen hahmoon. Nämä ovat näyttäviä vaihtoehtoja esimerkiksi pelin speedrun-striimaukseen.

Warrior’s Path -esittelyvideo:

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja pelistä: Prince of Persia: The Lost Crown | Ubisoft (EU / UK)

Ubisoft
Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Ylistetty Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailu sai odotettua lisäsisältöä”

Vastaa