Minecraft Legends 

Yhdistelmä Minecraftia ja strategiapeliä: kokeellinen mutta epätasapainoinen

Minecraft Legends yrittää yhdistää alkuperäisen Minecraftin maailman ja hahmot reaaliaikaiseen strategiapeliin, jossa on toimintaelementtejä. Vaikka idea kuulostaa hienolta, se on kokeellinen siirto, joka ei täysin onnistu. Yksinkertaiset toimintaelementit vievät huomion pois strategiapuolen mielenkiintoisista mahdollisuuksista. Pelissä on kuitenkin hyviä ideoita tarinavetoisen kampanjan ulkopuolella, jotka estävät sen muuttumasta täydeksi puudutukseksi.

Tarinakampanja: aikamatka ja jumalallinen tehtävä

Tarinakampanjassa pelaat alkuperäisen Minecraftin asukkaana, joka siirretään ajassa taaksepäin vanhaan Overworldiin. Tätä maailmaa hallitsevat Foresight, Action ja Knowledge – kolme jumaluutta, jotka tuovat oman viehätyksensä muuten yksinkertaiseen hyvän ja pahan taisteluun. Yksinkertaiset kyläläiset ja eläimet ovat Piglinien hyökkäyksen kohteena, ja tehtäväsi on rakentaa puolustuksia ja sotakoneita.

Absurdiuden ja liittolaisten viehätys

Pelissä on fantastisia konsepteja, kuten jättimäisten punakivikanuunoiden rakentaminen tai puusiltojen pystyttäminen joukkojen kuljettamiseksi. Lisäksi voit solmia liittoja normaalisti vihamielisten Minecraft-olentojen, kuten luurankojen ja creeperien, kanssa, mikä lisää peliin hauskuutta.

Strategian ja toiminnan epätasapaino

Vaikka pelissä on luovia elementtejä, Minecraft Legends yksinkertaistaa strategiapuolen liikaa. Tämä korostaa toimintapuolta, jossa taistelet vihollisia vastaan joukkojesi rinnalla, mutta se tuntuu usein enemmän häiriöltä kuin saumattomalta yhteistyöltä.

Jokamiehen kenraali ja eeppiset taistelut

Pelaajasta tulee kenraali, joka liikkuu maailmassa ja taistelee joukkojensa rinnalla. Tämä luo eeppisiä taisteluhetkiä, kun marssitat joukkosi vihollista vastaan. Tämä tuntuu aluksi mahtavalta, mutta tunne katoaa, kun varsinainen taistelu alkaa.

Yksinkertaiset komentomahdollisuudet

Voit antaa joukoillesi vain kaksi komentoa: seurata sinua tai hyökätä. Tämä rajoittaa strategisia mahdollisuuksia, ja lopputulos on kaoottinen taistelu, jossa Minecraft-olennot mätkivät toisiaan.

Rajoitukset ja taistelun hidastuminen

Et voi rakentaa Netherin saastuttamalle maalle, mikä tarkoittaa, että suurin osa taistelusta kuluu edestakaisin juoksemiseen. Voit palauttaa Netherin lohkot normaaleiksi, mutta se on työlästä ja hidastaa taistelun tempoa.

Yhteenveto: hyviä palasia, mutta kokonaisuus ontuu

Minecraft Legendsissa on paljon hyvää, kuten absurdi huumori ja tornipuolustuselementit. Kuitenkin tarinakampanjan toistuvat tehtävät ja resurssien kerääminen tuntuvat puuduttavilta. Pelissä on aineksia hyvään peliin, mutta ne eivät ole vielä muodostaneet toimivaa kokonaisuutta.

Aiheeseen liittyvä lista

  1. Fantastiset konseptit: Jättimäiset punakivikanuunat ja puusillat.
  2. Liittolaiset: Luurangot ja creeperit.
  3. Epätasapaino: Strategian ja toiminnan välinen ristiriita.
  4. Komentorajoitukset: Vain kaksi komentoa joukoille.
  5. Taistelun hidastuminen: Netherin saastuttamat alueet.
  6. Hyvät ideat: Tornipuolustus ja haasteet.
  7. Puutteet: Toistuvat tehtävät ja resurssien kerääminen.
  8. Potentiaali: Ainekset hyvään peliin, mutta kokonaisuus ontuu.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa