Assassin’s Creed Mirage palaa pidetyn pelisarjan alkulähteille

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtavan julkaisijan Ubisoftin suosituimman pelisarjan uusin Assassin’s Creed Mirage -toimintaseikkailu on nyt saatavana.

Suosikkipelisarja Assassin’s Creed on tullut tunnetuksi ainutlaatuisesta taustatarinastaan sekä pelattavuudesta, jossa parkourmainen kiipeily, salakavala hiippailu ja jännittävät taistelut yhdistyvät kiehtovaksi pelikokonaisuudeksi.

Yhtäältä pelisarja tunnetaan sen tavasta sekoittaa tunnettuja historiallisia hahmoja ja taphtumapaikkoja fiktiiviseen tarinankerrontaan, jossa salalitot ja juonittelijat punovat suunnitelmiaan omien etujensa ajamiseksi.

Assassin’s Creed Mirage -toimintaseikkailu vie pelaajan pelisarjan alkulähteille. Luvassa on tiivistunnelmainen ja vauhdikas peli täynnä toimintaa sekä hiiviskelyä 800-luvun Bagdadissa. Samalla peli on sekä kumarrus sarjan historialle että vaihtelua sen myöhemmille vaiheille, joissa tapahtuvat ovat kasvaneet eeppisiin mittasuhteisiin.

Assassin’s Creed Mirage yhdistääkin toisiinsa sekä tuttua ja turvallista että toisaalta nykyaikaista peliisuunnittelua ja tämän päivän pelimekaniikkaa. Peli ei vaadi sarjan aiempaa tuntemusta, vaan sopii yhtäältä uusille pelaajille että pelisarjan vannoutuneille faneille.

Assassin’s Creed Mirage on tänään julkaistu sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/mirage

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Assassin’s Creed Mirage palaa pidetyn pelisarjan alkulähteille”

Vastaa