Banishers: Ghosts of New Eden -roolipelistä toiminnallinen ja pitkä esittelyvideo

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Banishers: Ghosts of New Eden tarjoaa toimintavetoista roolipelaamista tuonpuoleista sivuavalla tarinallaan.

Toimintavetoinen roolipeli Banishers: Ghosts of New Eden kertoo tarinan rakastajista, joiden traagisena kohtalona on tulla kuoleman erottamiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita täyttä eroa, sillä haamunmetsästäjäparista Antea jääkin elämän ja kuoleman välimaastoon eräänlaiseksi epäkuolleeksi hengeksi. Juuri sellaiseksi, jollaisia hän on halveksinut ja metsästänyt. Puoliso Red Mac Raith joutuukin vaikean valinnan eteen: seuratako karkottajan valaansa vai uhrautuako pelastaakseen rakkaansa kuoleman tuolta puolen?

New Edenin alue on täynnä yliluonnollisia voimia ja outoja hirviöitä sekä muinaisia salaisuuksia. Hyödyntämällä Antean henkivoimia ja Redin aseita voi kaksikko uhmata sekä hirviöiden julmuutta että eläviä piinaavia kummajaisia. Seikkailu vie parin pyörteeseen täynnä mystiikkaa, jännitystä, toimintaa ja vaikeita valintoja.

Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan 7. marraskuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.focus-entmt.com/en/games/banishers-ghosts-of-new-eden

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa