GAZZLERS Sytyttää PS VR2 Dieselpolttoainekaaoksella!

Seuraavan sukupolven kaaos: GAZZLERS saapuu PlayStation VR2:lle unohtumattoman kokemuksen tarjoamiseksi! 5. lokakuuta 2023 – VR-roguelite-ammuntapeli GAZZLERS on nyt saatavilla PlayStation VR 2:lla ja se antaa pelaajille mahdollisuuden rakentaa lopulliset aseet ampua, torjua ja väistellä tiensä läpi hullujen vihollisten laumojen. Dieselpolttoainekaaos alkoi 14. syyskuuta Steamissa, Questissa ja PICO VR:ssä, mutta nyt PlayStation VR2 -versio on liittynyt joukkoon. GAZZLERSin hinta on 19,99 dollaria PS VR2:lla.

Ylpeillen näyttävällä sarjakuvataiteella ja hullulla huumorilla GAZZLERS on adrenaliinilla täytetty matka, jossa pelaajat kiitävät veturillaan Ginkgon autiomaan halki ja kohtaavat ryöstävän armeijan näyttävässä ajoneuvojen kaaoksessa matkallaan.

Pelistä

GAZZLERS on mieletön VR-ammuntapeli täynnä dieselpolttoainekaaosta! Lähde eeppiselle junamatkalle Ginkgon maille. Rakenna lopullinen aseesi ja ammu, torju ja väistele tiellesi tulevia hulluja vihollisia tavoittaaksesi Konejumalan temppelin. Yllätyksiä on joka kulman takana – odottamattomista kohtaamisista hämmästyttäviin aseparannuksiin ja tyydyttäviin taitoihin – ei ole kahta samanlaista pelikertaa! Se on jännittävä, raiteilla kulkeva matka, jossa nopea ajattelu ja tarkkuus ovat avaimiasi voittoon!

Pääominaisuudet

• TERÄSPYHIINVAELLUS – Lähde pyhiinvaellukselle luotettavalla veturillasi, jossa on mukana vain aseesi ja kilpesi. Matkusta Ginkgon maille, löydä uusia vihollisia ja käytä matkalla löytyneitä pyhiinvaeltajien jättämiä aseita.

• TAISTELE GAZZLEREITA VASTAAN – Taistele Gazzlereita vastaan, hulluja olentoja, jotka ratsastavat mekaanisilla vehkeillään ja yrittävät pysäyttää sinut. Selvitä heidän hullujen laitteidensa strategiat, jotta voit löytää parhaan tavan voittaa ne.

• RAKENNA HULLUJA ASEITA – Avaa erilaisia asekomponentteja ja moduuleja, jotka vaikuttavat aseesi toimintaan. Päivitä ja yhdistä matkalla löytämäsi osat luodaksesi niin mielettömän aseen, että se saattaa juuri toimia!

• YKSI LISÄKIERROS – GAZZLERS on raiteilla kulkeva arkade-VR-ammuntapeli, jossa on roguelite-vaikutteinen kohtaamisjärjestelmä. Pääse niin pitkälle kuin pystyt, kerää romua, päivitä taitojasi ja lähde pyhiinvaellukselle uudelleen, vahvempana kuin koskaan!

• LIIKKEELLE! – Yksinomaan VR:lle suunniteltu GAZZLERS pitää sinut varpaillasi, sillä sinun on fyysisesti tähdättävä, torjuttava ja väisteltävä tielläsi olevan hullun ja hupaisan kohtaamisen täyttämän matkan aikana.

Voita Quest 3!

Pelaa GAZZLERSia (millä tahansa alustalla) voittaaksesi Meta Quest 3! Voit voittaa kahdella tavalla:

  1. Jaa kuvankaappaus huippupisteestäsi Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa.
  2. Lähetä pelivideo TikTokiin, YouTubeen, Instagramiin tai Facebookiin.
  3. TÄRKEÄÄ: Käytä kuvauksessa tunnistetta #GAZZLERSQuest ollaksesi osallistumiskelpoinen! Voittaja arvotaan 17. lokakuuta 2023 klo 15.00 CEST.

Tietoa Oddersista

Odders on innovatiivinen tiimi, joka rakastaa XR:ää ja uusia teknologioita. He keskittyvät tällä hetkellä peliteollisuuteen, mutta heidän tavoitteensa ulottuvat vieläkin kauemmaksi! He kehittävät omia projektejaan (Les Mills Bodycombat, OhShape, Chess Club) ja auttavat muita uskomattomia yrityksiä toteuttamaan unelmansa kustantajina. Odders hengittää iloa ja luovuutta. Tiimi ei ole pelkästään ammattilaisten ryhmä; he ovat perhe, omistautuneita ja lahjakkaita. He ovat joukko pelaamisen harrastajia, lemmikkieläinten ystäviä, meemifaneja, kaikki yhdistää intohimo XR-pelaamisen tulevaisuuden muokkaamiseen.

https://odderslab.com/

Tietoa Bolt Blaster Gamesista

Bolt Blaster Games on intohimoinen joukko kunnianhimoisia pelisuunnittelijoita!! Pääkonttorinsa Diepenbeekissä, Belgiassa, Bolt Blaster Gamesilla on missio valloittaa maailma hauskoilla ja puhtaalla, hillittömällä kaaoksella. Lisää VR tähän sekoitukseen, ja saat GAZZLERSin!

https://gazzlers.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa